reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A i zdaje mi sie ze lekarz z dużo letnim stażem pracy wie czy mogę jeździć czy nie :D a i wydaje mi sie że jesteś bardzo wredna i w każdym momencie próbujesz mi dowalic
Próbuje Ci tylko uświadomić pewne rzeczy z których nie zdajesz sobie sprawy. A wstawić to się możesz na imprezie co najwyżej. Na kontrolę musisz się stawić :) Rób jak chcesz, Twoje życie i Twoje zdrowie. Powodzenia

reklama
Wyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 :) i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 :) Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę :D i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli :)
No nie wiem czy nie masz 10 lat ;) czasem piszesz jakbyś miała nawet mniej ;) ;), Kończe z tobą ta głupią dyskusje bo nic mądrego nie piszesz ;) ja wypowiedziałam się tylko co myśle CHYBA MOGĘ? , twoje L4 twoja sprawa co na nim robisz, tylko po to jest forum ze każdy może się wypowiedzieć jak coś dodajesz licz się z tym że ktoś może to skomentować nawet negatywnie nie zawsze otrzymasz pozytywne opinie trzeba się z tym liczyć.

Próbuje Ci tylko uświadomić pewne rzeczy z których nie zdajesz sobie sprawy. A wstawić to się możesz na imprezie co najwyżej. Na kontrolę musisz się stawić :) Rób jak chcesz, Twoje życie i Twoje zdrowie. Powodzenia
Ty naprawdę nie musisz mi niczego uświadamiać nie mam 10 lat abym potrzebowała Twojego uświadamiania :) dam sobie radę i nie jestem pierwszy raz na długotrwałym l4 i to jest naprawdę tylko i wyłącznie moja sprawa co robię na L4 :) i jak będzie trzeba to się wstawię na imprezie i to nie powinno nikogo interesować powodzenia :)

Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień
Poza tym nikt cie tutaj nie obraża tylko kazdy wyraza swoje zdanie. A ty nie masz po co się zaraz obrazać czy ch** wie co dajj se looz dziewczyno ;)

oj dziewczyny ale załapałam doła..masakra wszystko sie sypie... powiem wam ze juz powoli mnie to wszystko przytłacza.. :( nic tylko siasc i płakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem czy nie masz 10 lat ;) czasem piszesz jakbyś miała nawet mniej ;) ;), Kończe z tobą ta głupią dyskusje bo nic mądrego nie piszesz ;) ja wypowiedziałam się tylko co myśle CHYBA MOGĘ? , twoje L4 twoja sprawa co na nim robisz, tylko po to jest forum ze każdy może się wypowiedzieć jak coś dodajesz licz się z tym że ktoś może to skomentować nawet negatywnie nie zawsze otrzymasz pozytywne opinie trzeba się z tym liczyć.
To ja juz dawno ta głupia dyskusję zakończyłam i nie przypominam sobie abym pisała jak bym miała mniej lat skoro nie pisze nic mądrego to po co na to odpisujesz :) ??? Nie bronię Ci sie wypowiadać każdy ma do tego prawo będę robiła to na co mam ochotę pozdrowienia :)

oj dziewczyny ale załapałam doła..masakra wszystko sie sypie... powiem wam ze juz powoli mnie to wszystko przytłacza.. :( nic tylko siasc i płakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety są takie dni,że wszystkiego ma się dość ale trzeba znaleźć w sobie siłę do dalszej walki! Jakoś się to wszystko poukłada. Musisz być dzielna! :-)

reklama
Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry