reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A i zdaje mi sie ze lekarz z dużo letnim stażem pracy wie czy mogę jeździć czy nie :D a i wydaje mi sie że jesteś bardzo wredna i w każdym momencie próbujesz mi dowalic
Próbuje Ci tylko uświadomić pewne rzeczy z których nie zdajesz sobie sprawy. A wstawić to się możesz na imprezie co najwyżej. Na kontrolę musisz się stawić :) Rób jak chcesz, Twoje życie i Twoje zdrowie. Powodzenia

reklama
Wyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 :) i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 :) Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę :D i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli :)
No nie wiem czy nie masz 10 lat ;) czasem piszesz jakbyś miała nawet mniej ;) ;), Kończe z tobą ta głupią dyskusje bo nic mądrego nie piszesz ;) ja wypowiedziałam się tylko co myśle CHYBA MOGĘ? , twoje L4 twoja sprawa co na nim robisz, tylko po to jest forum ze każdy może się wypowiedzieć jak coś dodajesz licz się z tym że ktoś może to skomentować nawet negatywnie nie zawsze otrzymasz pozytywne opinie trzeba się z tym liczyć.

Próbuje Ci tylko uświadomić pewne rzeczy z których nie zdajesz sobie sprawy. A wstawić to się możesz na imprezie co najwyżej. Na kontrolę musisz się stawić :) Rób jak chcesz, Twoje życie i Twoje zdrowie. Powodzenia
Ty naprawdę nie musisz mi niczego uświadamiać nie mam 10 lat abym potrzebowała Twojego uświadamiania :) dam sobie radę i nie jestem pierwszy raz na długotrwałym l4 i to jest naprawdę tylko i wyłącznie moja sprawa co robię na L4 :) i jak będzie trzeba to się wstawię na imprezie i to nie powinno nikogo interesować powodzenia :)

Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień
Poza tym nikt cie tutaj nie obraża tylko kazdy wyraza swoje zdanie. A ty nie masz po co się zaraz obrazać czy ch** wie co dajj se looz dziewczyno ;)

oj dziewczyny ale załapałam doła..masakra wszystko sie sypie... powiem wam ze juz powoli mnie to wszystko przytłacza.. :( nic tylko siasc i płakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem czy nie masz 10 lat ;) czasem piszesz jakbyś miała nawet mniej ;) ;), Kończe z tobą ta głupią dyskusje bo nic mądrego nie piszesz ;) ja wypowiedziałam się tylko co myśle CHYBA MOGĘ? , twoje L4 twoja sprawa co na nim robisz, tylko po to jest forum ze każdy może się wypowiedzieć jak coś dodajesz licz się z tym że ktoś może to skomentować nawet negatywnie nie zawsze otrzymasz pozytywne opinie trzeba się z tym liczyć.
To ja juz dawno ta głupia dyskusję zakończyłam i nie przypominam sobie abym pisała jak bym miała mniej lat skoro nie pisze nic mądrego to po co na to odpisujesz :) ??? Nie bronię Ci sie wypowiadać każdy ma do tego prawo będę robiła to na co mam ochotę pozdrowienia :)

oj dziewczyny ale załapałam doła..masakra wszystko sie sypie... powiem wam ze juz powoli mnie to wszystko przytłacza.. :( nic tylko siasc i płakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety są takie dni,że wszystkiego ma się dość ale trzeba znaleźć w sobie siłę do dalszej walki! Jakoś się to wszystko poukłada. Musisz być dzielna! :-)

reklama
Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry