reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jak dokładnie działa ten zastrzyk? Kiedy się go stosuje, przed transferem, po czy w trakcie stymulacji?

THS mam 2,0 dziewczyny tu mówiły że za wysokie ale lekarz twierdził że wcale nie i że jest dobre...
Mnie lekarz zbijal do max 1,5 a przy 1,2 (na ostatnim badaniu) powiedzial ze barfzo dobre. Ja schodzilam z 3z hakiem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O 14.30 już dwa jajka były zapłodnione !
Kilka sztuk plemników się ruszało więc mieli szukać dalej tych idealnych.Więc jednak cos te tabletki i plastry dały...
Na resztę info mam czekać do poniedziałku..
Jak o 14. 40 chciałam już jechać do domu to mąż mnie opieprzyl że klinika jest otwarta do 15 a ja już chcę zostawić dzieci...
Oby chociaż te dwa dały radę do 5 doby to już będę spokojniejsza.

A teraz mam pytanie do dziewczyn po scratchingu.
Po ilu dniach od zabiegu dostaliście @ ?
Slicznych zarodeczkow :)

Dziś niestety nie mogę bo jeszcze żeby tego było mało mam potem po niego jechać a z nim jechać właśnie przez tego durnego kolegę nie mogę który nie ma nikogo nigdy nie był w poważnym związku i tylko facetów zaprasza i się w innych życie wpierdala i najlepiej żeby co weekend z nim imprezowali no bo co ma sam robić. Przez niego to już nie w jednym związku były problemy.
Ale jutro mam go w dupie wymyślę sobie cały dzień atrakcji bez niego obiad też niech mu koledzy zrobią.
Domyslam sie taki sam problem mialam z jego bratem ktory byl sam zawsze go.ciagnal na piwko.Teraz tez mamy taki samotnych znajomych..a boja sie mnie jaak ognia bo zawsze aie darlam ma nich i na M.No ale tez pozwalam mu sie czasami.wyluzowac wi szczegolnosci ze ja tez lubie wypad z kumpelami.robic

Od drugiego dnia po zaczol i bolal prawie caly czas jak na@ u mnie zwiastowalo to porazke co wcale nie swiadczy ze u ciebie tez.Wiele dziewszzyn mialo takie bole na ciaze

No dobra muszę się wyżalić troszkę Wam. Mega się dziś z M pokłóciłam i nawet nie jestem na niego zła tylko bardzo jest mi przykro i mnie rozczarował. Cały czas mówi jak to ważne żebym się nie załamywała, nie myślała tyle o tym, żebym zajęła się czymś, rozluźniła, śmiała i bawiła. Cały czas mówi że psychika jest przecież bardzo ważna i pozytywne nastawienie. I co? Widząc w jakim jestem stanie i że dopiero co się nie udało zamiast wsadzić mnie gdzieś do auta wziąć na wycieczkę żebym nie myślała, zmieniła otoczenie choć na kilka godzin to pojechał sobie chlać z kumplami i szlajać się po klubach a mnie zostawił samą w domu i jeszcze do tego wszystkiego taka byłam z niego dumna że nie pali od ponad miesiąca a teraz się okazało że tylko w domu i przy mnie nie pali :( no a jak mu powiedziałam co czuję i że tak mnie samą zostawia w takim stanie i w ogóle to tylko się wściekł i poszedł do kumpli. Jeszcze najgorsze że to tacy kumple poziom zero tylko żeby się schlać a wszystkie biby wymyśla jeden bo se dziewczyny nie może znaleźć a ma 35 lat więc wszystkim w rodziny się wpierdala i wyciąga facetów do "dyskotek" oczywiście bez żon.
To swinia nie.kumpel...
Moja maz mial fajntch kumpli tylko bez... aspiracji, w.sumie.rodzice tez jakos nie motywowali meza. Dopiero jak zabrala meza.do wawy (ok 300km) od jego mista zaczal sie urabiac, nie mial z kim wiec nie skakal po barach na whiskacza, skonczyl.studia, znalazl naprawde dobra robote i wiem ze tetaz kumple staraja sie do niego rownac, grunt ze w.gore. Ale mielismy 23 lata, jak zamieszkalismy razem, wiec byl jeszcze."plastyczny". U ciebie pewnie nie uda sie wyrwac meza z tego srodowiska... a czasami taka tetapia jest najskuteczniejsza.

reklama
Do góry