reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O 14.30 już dwa jajka były zapłodnione !
Kilka sztuk plemników się ruszało więc mieli szukać dalej tych idealnych.Więc jednak cos te tabletki i plastry dały...
Na resztę info mam czekać do poniedziałku..
Jak o 14. 40 chciałam już jechać do domu to mąż mnie opieprzyl że klinika jest otwarta do 15 a ja już chcę zostawić dzieci...
Oby chociaż te dwa dały radę do 5 doby to już będę spokojniejsza.

A teraz mam pytanie do dziewczyn po scratchingu.
Po ilu dniach od zabiegu dostaliście @ ?

Dziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.

O nieeeee [emoji22] przykro mi.
Kochana skup sie na zdrowiu, zoperuj to dziadostwo, potem dojdź do siebie i moze pozwolą na jeszcze jedna stymulację? Kase uzbieracie i na pewno Wam tez sie ułoży pewnie to przejściowy kryzys jak w wiekszosci u nas. Pozdrawiam cieplutko i dawaj znac co słychać [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.
Bardzo mi przykro kochana :(

reklama
Do góry