reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marcikuk super wieści,że z maluszkami wszystko ok!
Miliaa nie martw się tym,że masz jeszcze jakieś resztki krwi, bierzesz silne leki i być może organizm tak właśnie zareagował, to nic niepokojącego-ja chyba też tak miałam,że niby się skończył a jeszcze na papierze jakieś nitki resztówek były.
Aduś16 wszystko jest ok, betka ładnie przyrasta, po prostu u Ciebie zagnieżdżenie trochę później nastąpiło. Wkurzył mnie ten lekarz,że przez tel. gada Ci o ciąży pozamacicznej i straszy:eek:..trzymam kciuki,ale myślę,że wszystko będzie ok.
Agapl supcio,że już za miesiąc możesz przystąpić do crio!! Nie martw się,że to przez endometriozę-ja też ją mam i nigdy nie leczyłam i nie miała wpływu na zagnieżdżenie. Czasami macica jest niedostatecznie przygotowana na przyjęcia zarodka lub zarodek był słabiutki-może być wiele przyczyn, wierzę,że następne podejście będzie strzałem w 10!!
Lola co u Ciebie słychać?Kiedy następne USG?

U mnie znowu pojawiły się bóle brzucha, od paru dni mnie ciągnie w dole i drętwieje-mam nadzieję,że to tylko rozciąganie więzadeł a nie coś niepokojącego...

reklama
Gieniek, myslisz, ze to moze byc za miesiac? Ja nie bardzo umiem sobie to teraz wszystko obliczyc. Musze najpierw dostac @ a jak znam zycie skoro ma przyjsc , to bedzie kaprysic. Boje sie, zeby nie przypadlo crio na sierpien bo wtedy labo w szpitalu ma wakacje. Zarodek byl najladniejszy a macica nie wiem, edno mialam 13mm.
Teraz pojedziemy po dwa maluszki. Mam nadzieje,ze sie db rozmroza i beda sie db dzielic i moze wreszcie szczesliwie tym razem do Was dolacze.
Te Twoje bole, to na 100% wijace sie, cieplutkie gniazdko dla dzieciatek. ;) Buziaki

Agapl - bardzo mi przykro!!!!!!!!!!! Kurcze, nie tak miało być - maj mioał być szczęśliwy dla nas wszystkich!!!

.
Dziewczyny, przepraszam, że dawno nie zagladałam, ale mało czasu było. w niedzielę miałam plamienia brązowe, ale na szczęście ktrótkotrwałe - w poniedziałek było już czyściutko :-)
Wczoraj mieliśmy nasze pierwsze USG i..................................... będą bliźniaki!!!!!!!! Widzieliśmy 2 piękne nieśmiałe jeszcze serduszka!! Cudowny widok - nie do opisania, chociaż mam niedosyt, że dr nie pozwolił dłużej na nie popatrzeć... Życzę takiego widoku Wam wszystkim!!!!!!!!!
Kciuki za testujące!!!

Magdusia...dziekuje kochanie z slowa wsparcia.. :* jutro juz czwartek to pojade do szefa i zapytam jak to jest naprawde...moze te moje leki maja jakis sens i bedzie ok. w sumie wiele zalezy wlasnie od szczescia, a ja wierze, ze to szczescie w koncu do mnie przyjdzie...

gieniek...wiem kochana, ze to moze nic, i tak pewnie jest, dobrze, ze jutro jade juz na wizyte to o wszystko sie wypytam....dzis tez jade do wwy, nawet myslalam, zeby dac ci wczesniej znac bysmy sie spotkaly, ale jade tam na kosultacje i kurde, jedna mam o 11 a nastepna o 17, wiec nawet nie zawracalam ci glowy...
a ty sie martwiswz bolami, a moze ty po prostu masz kolejny termin @ i boli cie wlasnie dlatego?? hmmm...? tak moze cie bolec jeszcze przez jakies kilka "cykli"... a kiedy masz kolejny scan?
last time, joweg...dawajcie tesciory, bo ja zaraz wyjezdzam a chcialam uslyszec jakies dobre nowiny!:tak:
agavva...serdecznie ci gratuluje kochana!! teraz juz wiesz na 100% ze blizniaki, super! dawaj w takm razie fluidki!!:-D

Miliaa wierzę,że szczęście do Ciebie przyjdzie-nie ma innej opcji-myślami jestem z Tobą
agavva ale fajnie-kolejne blizniaki na forum-serdecznie gratuluję dwóch serduszek-tak tak racja piękny widok zobaczyć serducho na usg.
Wierzę,że niedługo każda z dziewczyn starających się na forum dozna tego uczucia:tak:

Agavva - super widoczek prawda? Gratuluje ci serdecznie i witaj wsrod kombajnow

Gienek - te bole brzucha to raczej nic strasznego. Mnoe tez jeszcze czasem dopadaja. Mysle ze to nasza macica sie rozciaga.

Adus - jestem dobrej mysli co do twojej betki. A na jakiej podstawie lekarz stwierdzjl ciaze pozamacziczna? Przeciez scanu nie mialas. Sam jest jakis pozamacicny. Niech sie do roboty wezmie a nie ludzi straszy

Agavva, ogromnie sie ciesze,ze na forum pojawily sie kolejne blizniaki. Gratuluje!!! Oczywiscie lapie mocno i wkladam do kieszeni Twoje fluidki :tak:
Miliaa, wierze rowniez, ze szczescie sie do Ciebie usmiechnie. Przypomnij mi prosze, bo skleroza doskwiera. Teraz akcja: stymulka? Tak?

reklama
agapl...dzieki, ze wierzysz we mnie :-) ja teraz jestem na "levelu" stymulacji gonapeptylem (mam dlugi protokol), w czwartek jade na pierwsze usg wtedy pewnie juz dostane cos na wzrost pecherzykow...:tak: o ile teraz jest wszystko ok...zobaczymy...

czy ktos jeszcze procz mnie bedzie transferowac sie w czerwcu? sama mnie zostawicie?

Do góry