reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej babole moje :-)
Cóż za piękne wieści od rana :-) agavva -gratuluję kochana - to się nam normalnie bliźniakowe forum zaczyna robić ;-)

agapl - jak dziś czujesz kochana? Choć troszkę lepsze samopoczucie niż wczoraj?
Jeśli beta szybka Ci spada i od razu po tym dostaniesz @,to w kolejnym cyklu możesz podejść do transferu (tak według teorii mojego dr ;). Przesyłam Ci pozytywne fluidki na cały dzień :-)

miliaa -nikt Cię tu samej nie zostawi - już o to się nie martw :-). Będziemy pytać,pytać,pytać a Ty będziesz nam wszystko opowiadała,opowiadała,opowiadała..... :tak: i będziesz się czuła jakbyśmy z Tobą szły na ten transfer,zobaczysz :-)

reklama
gienek - no pewnie,że to przyczyna rozciągania. Przecież tak w miejscu to "mieszkanko" stać nie może,musi się powiększać z czasem ;). Lepiej być w jakieś meble tam zainwestowała ;))))))))

last time, dzieki ze pytasz, samopoczucie nadal takie sobie ale chyba ciutenke lepsze niz wczoraj. WLasnie sie glowie, czy isc jutro zrobic bete i sprawdzis,jak bardzo spadla. Jak sadzisz? Czytalam,ze musi spasc do 0, zeby @ przyszla.

joweg -czekamy na wieści. Dziś jest Twój dzień :-). Tylko nie trzymaj nas długo w niepewności,bo mi serce z prądu wyskoczy ;)

last time, dzieki ze pytasz, samopoczucie nadal takie sobie ale chyba ciutenke lepsze niz wczoraj. WLasnie sie glowie, czy isc jutro zrobic bete i sprawdzis,jak bardzo spadla. Jak sadzisz? Czytalam,ze musi spasc do 0, zeby @ przyszla.

Kochana,powiem Ci tak. Kiedy miałam sytuację taką jak Ty,to rzeczywiście dr kazał mi sprawdzać poziom bety (z tym,że ja raz miałam ciążę ektopową i chciał się też upewnić wynikiem czy to właśnie nie jest kolejna powtórka z "rozrywki". Niestety ciąże pozamaciczne,to takie cholery,że potrafią jeszcze po spadku,nagle podnieść się do góry.....). Na szczęście beta przy kolejnej weryfikacji mi spadła (i to jeszcze nie do zera) a dzień czy dwa dni później już dostałam @
A Ty kochana o ile dobrze pamiętam,kolejną betę miałaś już dość niską?? Jeśli tak,to ja po prostu bym czekała na @.

Dziewczynki kochane,
tak sie zaczelam dzisiaj zastanawiac, jak bylam w szpitalu to faszerowali mnie nospa 3xdziennie. Jak wrocilam do domu i mialam te plamienia i pobolewal mnie brzusio na dole to lekarz tez zalecil mi nospe 3xdziennie. Wiem ze to dziala rozkurczowo, ale czy ma to moze jakis wplyw na rozciaganie sie macicy.
biore nospe ale 2xdziennie, rano i wieczorem. Dzisiaj rano mialam takie bole jak przy @ , ale po nospie przeszly.

Cześć Wam
u mnie test sikany wyszedł tez negatywny .... Szkoda gadać, zalamalam się, dzisiaj 11dpt, także chociaż słaba kreska powinna wyjść...
poszlam rano na bete, o 15 wyniki, ale nie mam złudzeń, chce tylko potwierdzenia żeby zadzwonić do dr i odstawić te cholerne leki:-(

reklama
catleya - nospe na rozkurcz zapobiegawczo. nic nie zaszkodzi a moze zapobiec spontanicznym, mocnym, niepozadanym skurczom

katee - a ktory dzien transferowalas? jak w 2 lub 3 to niekoniecznie musi test wyjsc

Do góry