reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

show must go on! jesteśmy silne i żadna z nas się tak łatwo nie podda!!!Również agapl13 to silna dziewczyna!!! Takiego ducha walki to nikt nie ma jak my mamy:))
last time twoje dowcipy to już rytuał - dawaj:) nie odmówisz nam przecież:)

reklama
Mam wszystko odstawic i czekac na @. Odpoczynek jeden cykl i mozna przystapic do transferu.

last time
, dziekje, ze o mnie pomyslalas ale nie bede miec nic przeciwko jak opowiesz nam jakis kawal. Caluje mocno.

agapl - tak myślałam kochana,że na kolejny transferek nie będziesz musiała długo czekać. To optymistyczna wiadomość :). Mocno Ci kibicuje.
Skoro mam Twoje pozwolenie,to może zaraz coś tam wymyślę - dziękuję :)

agapl to bardzo pozytywne wieści- jeden cykl to nie tak długo:) z całego serduszka cię przytulam i trzymam kciuki za powodzenie tym razem. Życze ci dużo siły i pozytywnego myślenia:)

No dobrze,zatem niech dowcipowi stanie się zadość

Przychodzi baba do dentysty, siada w fotelu i od razu ciąga majtki.
- Ależ droga pani! - protestuje lekarz - Ja jestem dentystą, ginekolog przyjmuje piętro niżej!
- Nie ma żadnej pomyłki. - odpowiada baba - Zakładał pan wczoraj mojemu staremu sztuczną
szczękę?
- Tak.
- No to teraz ją pan wyciągaj

właśnie podnoszę się z krzesła z którego bardzo nieelegancko się stoczyłam czytając twoj post last time:)

przy tobie to człowiek zapomniałby o największej depresji... może zostań terapeutką co??? terapia śmiechem podobno jest skuteczna

No to jeszcze jeden - pamiętam,że dość mocno się przy nim uśmiałam - nie wiem jak Wy ;)

Idzie facet ulicą patrzy, a tam strzałka z napisem: "Burdel" u Sióstr Urszulanek". Hmmm, myśli facet, tego jeszcze nie było. Wszedł, a tam za ciężkim dębowym biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta:
- Czego chciał?
- N... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...
- Płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.
Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica siedzi przy zwyczajnym biurku.
- Witam pana.
- Witam, chciałem...
- Tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.
Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy stoliczku...
- Dzień dobry.
- Dzień dobry, chciałem skorzystać z usług.
- Ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.
Ok, zapłacił, już tyle wydal, to stówa go nie zbawi. Wszedł, drzwi się zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyru.... przez Siostry Urszulanki".

hej dziewczynki - siedziałam cicho bo troche sie narobiło w te ostatnie dni.. :-( moja 3 werka w 10 dpt beta wyszła, ku mojemu zaskoczeniu, 58.7 . Lekarz przy konsultacji tel.juz zaczal cos kombinowac o ciazy pozamacicznej :( .. dwa dni pozniej na werce 3.5 tj 12 dpt beta urosla trzykrotnie do 167 ! nie mialam konsultacji tego wyniku.. jutro rano robie werke nr 4 tj 14 dpt + konsultacja lekarza. Moje objawy to już nie tylko progesteron, nie wszystko da sie na luteine zwalic.. mam nadziej ze tym razem lekarz nic negatywnego nie wymyśli! pod warunkiem ze beta wznow urosnie, trzymam kciuki.. Mam mętlik w głowie i niechce zapeszyc tego pozytywnego obrotu spraw :szok: czekam do jutra...

Aduś - skoro Ci urosła,to trzeba być dobrej myśli. Ty to masz "przeboje" dziewczyno. Nerwy ze stali się przydadzą. Trzymam kciuki za jutrzejszą WYSOKĄ betę :tak::tak::tak: kochana.

reklama
Do góry