reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W czwartek miałam punkcje, w sobotę transfer, dwudniowe zarodeczki...
Tak jak czytam, to chociaż słaba kreseczka powinna być... Już nie liczę na cud..

reklama
Agavva- gratuluje serdecznie . To jest nas o jedna wiecej z blizniakami ;)
Gieniek- u mnie ok. Wreszcie czuje sie super ale do 12 tc było tragicznie, mdłości , senność, zmęczenie, ból brzucha itd. Po 14 tygodniu mogłabym na najwyższy szczyt wejść :) Wuecej na forum blizniaczym napisałam ci...
Joweg i katee trzymam kciuki za wysoka bete . Joweg ty to masz jeszcze dużo czasu na sikance a ty katee tez przy dwudniowych nie masz co sie sugerować testami sikanymi.

W czwartek miałam punkcje, w sobotę transfer, dwudniowe zarodeczki...
Tak jak czytam, to chociaż słaba kreseczka powinna być... Już nie liczę na cud..

Katee - testy sikane mogą być niewiarygodne. Ich czułość często pozostawia wiele do życzenie,więc głowa do góry i czekamy na wynik bety :tak:

joweg - kochana a ilu dniowe miałaś zarodki? I mam pytanie o ten progesteron - napisz dokładnie jakie tam są jednostki podane (czy obok masz zakres referencyjny)?

katee - przy 2 dniowych nie musi byc wynik pozytywny przy sikancu. zrob bete bo sikaniec jeszcze moze nie wykazac

joweg - chyba sie niestety nie udalo :( wartosc progesteronu nie ma znaczenia bo jak bierzesz duzo w tabsach to i wyzsze stezenie. ta betka niestety nie jest ciazowa :((((

reklama
agavva gratuluję ci bliźniaczków:)))

joweg tak mi strasznie przykro:( jak przeczytałam twoje posty to az mi łzy poleciały. tak bardzo ci kibicowałam... Bądź silna kochana. Nie poddawaj się... przytulam cię mocno:(

katee za wcześnie na sikańca... poczekaj na wyniki bety

ja dzis rano czułam jakby ciągnięcie w dolnej części brzucha to jest 7 dpt dzisiaj.

Do góry