reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
marcikuk - testuję 1 CZERWCA - data piękna,nie powiem - ale chyba tylko wtedy jeśli okaże się być dla mnie szczęśliwą. (i pozostałych dziewczyn które testują w tym samym dniu).

dość dziwne to liczenie wieku ciąży no ale jak tak no to ok:) bardzo wam dziękuję za odpowiedzi. Na was to zawsze mozna liczyć kobitki:)
dziś byłam zrobić sobie zdjęcia do dyplomu:) i wiecie co??? pierwszy raz jestem tak zadowolona ze swoich zdjęć. :happy:

last time ty będziesz świętowała dzień dziecka my 2 rocznicę ślubu:) oby to były dla nas szczęśliwe dni...
i dla reszty testujących również:)

Ostatnia edycja:
Marcikuk- czy mozesz mi cos blizej napisac jak twoje testowanie wygladalo, bo tu w uk to raczej nie robia zadnych testow z krwi no chybz ze siksniec pozytywny wyjdzie to dopiero po 2 tygodnach sprawdzaja.
uff jak ja sie boje. Juz sama nie wiem czy wole dluzej zostac w nieswiadomosci i dalej gadac do mojego brzucha czy zrobic test w wyznaczonym terminie i mozliwew ze....stracic nadzieje.

anioleczek - cos w tym musi byc mi kilka dni po transferze emek powiedzial ze będzie dobrze bo sie ładniejsza z ryjka zrobiłam.

elala - wstalam nasikalam na tescik wyszedl negatywny wywalil do smieci, po 20 minutach wygrzebalam ze smieci i druga kreska byla bardzo delikatna. na drugi dzien druga kreska pojawila sie szybciej ale nadal delikatna. zadzownilam do kliniki ale kazali mi zadzwonic w terminie i zrobic kolejny test w wyznaczony przez nich dzien. Jak zadzwonilam to mi dali date na pierwszy scan. A GP testu z krwi mi nie robila bo skoro mi testy wyszly to co ja jeszcze chce

Ostatnia edycja:
marcikuk - to ze mną jest chyba zupełnie odwrotnie. Odnoszę wrażenie,że z dnia na dzień moja facjata zmienia się na gorsze ;)

last time, anioleczek - a co wy myślicie ze ja jak patrze a lustro to się zachwycam??? Mezow spytajcie.

reklama
Do góry