reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja też wolę nie pytać:) i tak powie że jak dla niego to zawsze jestem piękna:)

last time hehe:) ja jestem wyjątkiem widocznie wśród tych pięknych aniołów bo piękna to na pewno nie jestem... raczej przeciętna z tych bardziej brzydkich i jeszcze teraz te pryszcze!!! fuj:( :wściekła/y:

reklama
haha nie mogę z wami dziewczyny. co znaczy przeciętna z tych bardziej brzydkich??? Kazda potwora znajdzie swego amatora. a jakie sa przecietne z tych bardziej ladnych??? ja sie zawsze podobalam lysiejacym panom z miesniem piwnym a wsrod rowiesnikow to mnie sie podobali ci co ja im sie nie podobalam. czyli jaka jestem??? mam nadzieje ze mieszcze sie w charakterystykach tych przecietntych. Tylko przecietnych brzydszych czy ladnych??? I czy to napewno jest forum o in vitro???

Hej dziewczyny!
miliaa może Cię pocieszę lub nie, ale miałam obawy przed 1 podejściem, bo okazało się że mam małego mięśniaczka-szef kliniki stwierdził,że spróbujemy jednak ,a jeśli się nie uda, to potem crio i znów gdyby się nie udało, to wtedy pomyślelibyśmy żeby usunąć-ale jak widać udało się:tak:
A co do tych pozostałości po @ to ja miałam podobnie, bo niby mi się skończyła, ale jakieś pozostałości co dzień się pojawiały-miałam stresa jak jechałam na usg i uprzedziłam położną co przyjmuje w gabinecie z szefem, ale kazała się nie przejmować-po prostu jakoś mi się wydłużyło.
Czekam z niecierpliowścią na wieści w czwartek.
Aniołeczek mnie gin.dodał 2tyg.do dnia punkcji i wyszedł termin-liczyłam sobie z miesiączki, to jest kilka dni różnicy.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny testujące wkrótce:tak:

Kazda potwora znajdzie swego amatora. - ot święte słowa marcikuk. Najważniejsze że się naszym panom podobamy:)
oj no i troszkę odbiegłyśmy od tematu, ale czy to jest niedozwolone??

aniołeczek - no myślę,że do pierdla nas za to nie wsadzą ;)))) A te nasze dzisiejsze wywody o urodzie możemy potraktować jako dowcip (w zamian za mój ;),którego dzisiaj nie było.

last time ale przeciez ma to zwiazek z tematem- wzięło się przeciez stąd że ja zaczełam narzekać ze mam pryszcze na tważy defacto od leków które biorę:)

Właśnie gdzie dowcip na dziś???

last time - a mój następny post miał dotyczyć kawału bo się znowu coś opierdzielasz dzisiaj. Gdzie moja dzienna dawka dobrego humoru???

reklama
aniołeczek - no pewnie,że ma związek :))))
marcikuk - przyznam,że po tych smutnych dzisiejszych wiadomościach naszej forumki,pomyślałam,że dowcipu nie będzie......... choć i tak się spontanicznie wesoło zrobiło.

Do góry