reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mąż zwolnił się wcześniej z pracy i od razu przyjechał przytulił powiedział że przecież wiadomo że za pierwszym razem to nie zawsze wychodzi. Potulał jeszcze a potem powiedział że nie pozwoli mi się załamywać i użalać nad sobą bo tym tylko osłabiam organizm a mamy walczyć. Mamy jeszcze dwie próby programie a jak się nie uda to powiedział że pożyczymy 25 tys i weźmiemy program ten 100 % skuteczności choćbyśmy mieli go całe życie spłacać i będziemy walczyć ile będzie trzeba.
A co to jest program 100% skutecznosci?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak to glupio... normalna rzecz... :p to zacznij od jutra liczyc:)
A propo normy i głupoty...
Rano mój mąż pyta się jak się czuje... Mówię mu ze nie za dobrze i jeszcze trochę krwawie....
Na to on mi rzuca.... A skąd Ty niby wiesz ze krwawisz?

Nosz kur*** co on z choinki się urwał?
Jego pytania rozwalaja system!

A co to jest program 100% skutecznosci?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

O PROGRAMIE
IVF 100% GWARANCJI

Marzycie o dziecku, jednak wszystkie metody naturalnego poczęcia zawiodły? Stoicie więc przed trudną decyzją – in vitro, ale obawiacie się niepowodzeń i związanego z nimi ryzyka finansowego?

Z myślą o Was powstał program IN VITRO 100% GWARANCJI, optymalizujący koszty związane z leczeniem niepłodności metodą in vitro, który zabezpiecza Wasz budżet rodzinny na wypadek niepowodzenia.

ZAŁOŻENIA PROGRAMU

IN VITRO 100% GWARANCJI to pierwszy w Polsce program gwarantujący leczenie metodą in vitro zakończone ciążą lub pełny zwrot, poniesionych w ramach programu, kosztów leczenia.

Zapewniamy Państwa, że cały zespół lekarzy i specjalistów Gyncentrum dołoży wszelkich starań, aby Wasze marzenie o dziecku spełniło się. Jeżeli jednak z jakichś przyczyn nie uda się uzyskać ciąży, klinika zwróci Wam całą wpłaconą kwotę, którą będziecie mogli przeznaczyć na inne cele.

ZASADY PROGRAMU

W ramach programu przewidziane są 4 procedury zapłodnienia pozaustrojowego IVF-IMSI w ramach jednej zryczałtowanej opłaty w wysokości 29 500 zł, do wykorzystania w ciągu 2 lat.

Po stwierdzeniu ciąży w 12. tygodniu, program uznaje się za zakończony.

Jeżeli po upływie 24 miesięcy od momentu przystąpienia do programu i wykorzystaniu wszystkich procedur uwzględnionych w programie nie zostanie stwierdzona ciąża, nastąpi zwrot pełnej kwoty ryczałtu.

W przypadku pierwszej procedury zakończonej ciążą opłata ryczałtowa ulega obniżeniu do wysokości 7500 zł. Pozostała kwota ulega zwrotowi.

CO GWARANTUJE PROGRAM?

Przystępując do programu zyskujecie nie tylko bezpieczeństwo finansowe, ale również dostęp do najnowocześniejszych rozwiązań medycznych w zakresie leczenia niepłodności.

Program IN VITRO 100% GWARANCJI obejmuje:

- wszystkie wizyty lekarskie wraz z USG (od momentu rozpoczęcia procesu właściwej stymulacji hormonalnej)*

- badania laboratoryjne związane z oceną przebiegu procesu stymulacji hormonalnej,

- zabieg pobrania komórek jajowych,

- procedury embriologiczne związane z zapłodnieniem komórek,

- transfer uzyskanych niezamrożonych zarodków,

- badania HCG weryfikujące wynik procedur IVF-IMSI.

W ramach programu przeprowadzane jest zapłodnienie wszystkich dojrzałych pobranych komórek metodą docytoplazmatycznej iniekcji pojedynczego, morfologicznie wyselekcjonowanego plemnika do komórki jajowej (IMSI), hodowla zarodków oraz transfer maksymalnie 2 zarodków.

Korzystając z programu IN VITRO 100% GWARANCJI trafiacie pod opiekę najlepszych specjalistów od lat zajmujących się leczeniem niepłodności.

*Koszt leków podawanych w procesie stymulacji nie wchodzi w skład opłaty ryczałtowej i jest dodatkowo płatny.

A propo normy i głupoty...
Rano mój mąż pyta się jak się czuje... Mówię mu ze nie za dobrze i jeszcze trochę krwawie....
Na to on mi rzuca.... A skąd Ty niby wiesz ze krwawisz?

Nosz kur*** co on z choinki się urwał?
Jego pytania rozwalaja system!
Haha no bo okres to okres. Masz z pochwy:p skad wiesz ze krwawisz z macicy jak ona jest w brzuchu:laugh2:

Jestem po badaniu.

Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 :D:D:D Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc :D:D:D

No ogólnie to się trochę zestrachałam :)

[emoji33] to ci rośnie klopsik [emoji86]

reklama
Do góry