reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

DZIEWCZYNKI, które miały IUI. Coś mi się obiło o uszy, że któraś z was miała przy IUI intralipid, tylko nie mam pojęcia która. Przyznajcie się :D Wiadomo Wam coś na temat jego działania jeśli ma się wrogi śluz?? On go jakoś "zobojętnia"? Bo mam kol, która tez się męczy se staraniami, tylko ona nie bierze od uwagę iui ani ivf więc tak myślę, co by jej doradzić... Na razie zastanawia się czy robić to badanie na wrogość bo wychodzi z założenia, że ***** jej da to czy będzie wiedzieć że ma wrogi śluz czy nie bo i tam nie pojdzie na iui. No i przyszedł mi do głowy ten intralipid...

reklama
A to moze cos na rozluźnienie.
Powiedzcie mi jak wasi partnerzy przezywali oddawanie nasienia?
Moj za pierwszym razem strasznie sie bal wstydzil i wogole masakra strasznie chcial to odkładać.Ten pierwszy raz poszlam z nim...kobieta strasznie sie zdziwila ze chcemy isc razem ale coz..
Teraz jak przychodzilo powtarzać badania to tak sie wprawil ze idzie sam,ja oczywiscie nie czekalam nigdy na niego w poczekalni tylko schodzilam 2 pietra nizej poczekac obok windy.Raz zdążyłam zejsc ,usiasc i doslownie wyjelam telefon po minucie patrze..pyk winda sie otwiera moj M wychodzi ucieszony...
Masakra rekordzista :-D
Haha dobre. Moj natomiast mówił zawsze że skończył chwile wczesniejt,ale posiedzial troche aby za szybko nie wyjsc :p

tak mam 25 komorek mrozaki a maz ma 15tys mrozakow :) teraz 9 mam miec scraching i w listopadzie kolejne podejscie ... troche to kosztuje bo za kazdy crio 350euro plus leki ale musimy dac rade...
Będę trzymała za was kciuki ja właśnie jestem w trakcie brania tabletek anty ;) I za niecałe dwa tyg biorę pierwsze zastrzyki w brzuszek już sie doczekać nie mogę ;)

A to moze cos na rozluźnienie.
Powiedzcie mi jak wasi partnerzy przezywali oddawanie nasienia?
Moj za pierwszym razem strasznie sie bal wstydzil i wogole masakra strasznie chcial to odkładać.Ten pierwszy raz poszlam z nim...kobieta strasznie sie zdziwila ze chcemy isc razem ale coz..
Teraz jak przychodzilo powtarzać badania to tak sie wprawil ze idzie sam,ja oczywiscie nie czekalam nigdy na niego w poczekalni tylko schodzilam 2 pietra nizej poczekac obok windy.Raz zdążyłam zejsc ,usiasc i doslownie wyjelam telefon po minucie patrze..pyk winda sie otwiera moj M wychodzi ucieszony...
Masakra rekordzista :-D
No musiał się przyzwyczaić... Co zrobić..
Przeważnie chodzi sam, ale jak raz poszliśmy razem to mnie pouczał co i jak robić żeby nie zakłamać wyniku :-D

Faceci to sa tak meega nieogarnieci(nie wszyscy na pewno)moj jak mu nie wytlumacze co i jak to nawet nie wie po co tym razem odwiedzamy szpital.
Mam wrażenie że to po części wina rodziców że nie rozmawiają z synem o kobiecych sprawach... U mnie w domu sex nigdy nie był tematem tabu u męża niestety nikt nie chciał poruszać tych spraw.

Mam wrażenie że to po części wina rodziców że nie rozmawiają z synem o kobiecych sprawach... U mnie w domu sex nigdy nie był tematem tabu u męża niestety nikt nie chciał poruszać tych spraw.
no widzisz to spoko masz rodziców, u mnie to zawsze było "szanuj się, maturę zdaj" a jak ślub mieliśmy brać to było że rzez to rzuciłam studia, tylko potem jakos po slubie i zaczęłam i skończyłam. A tak normalnie nt seksu nie było tematu. Trzeba się było z internetów dowiadywać :D

reklama
Do góry