gooossia17
Fanka BB :)
Tak, jesteśmy właśnie w drodze chce być jutro wypoczęta.Super! Powodzenia jutro. Jedziecie dzis?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jesteśmy właśnie w drodze chce być jutro wypoczęta.Super! Powodzenia jutro. Jedziecie dzis?
a jak się wgl czujesz? przeszły ci te zawroty glowy?Tak, jesteśmy właśnie w drodze chce być jutro wypoczęta.
Ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji4] wracaj szybko do zdrowkaJuz po wizycie wszystko dobrze,wyniki z krwi z badan prenatalnych tez dobre z moczu i morfologi tez dalej nie wiem co mam ale ważne by zdrowe i bylo wszystko dobrze zaczelam 13t4d wizyta za miesiąc ,zastrzyki prolutex wybrac do konca te 4 co mam i odtsawiam tak samo duphaston zmiejszone dawki wiec to tyle,kolo 14 wizyta u rodzinnej żeby zbadala mnie z tym moim przeziębieniem.
Dziękuje ;* teraz własnie meczy mnie ból głowy ze stan podgoraczkowym musialam wziasc jednen paracetamol, bo rozsadzało mi głowę,mam nadzieje ze i u ciebie wizyta dzisiejsza tez przebiegła dobrze.Ciesze sie ze wszystko dobrzewracaj szybko do zdrowka
Tak, przeszły. Dzisiaj jeszcze coś czasem jajnik zakłuje a tak to nawet nie czuje. Dziękuje, ze pytasz a Ty jak się z tym wszystkim czujesz?a jak się wgl czujesz? przeszły ci te zawroty glowy?
Przykro mi [emoji20]Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
jakoś daję radę czekam cierpliwie, odpoczywam i staram sie nie myśleć, chociaż tak do końca sie nie da...Tak, przeszły. Dzisiaj jeszcze coś czasem jajnik zakłuje a tak to nawet nie czuje. Dziękuje, ze pytasz a Ty jak się z tym wszystkim czujesz?
Faceci to sa tak meega nieogarnieci(nie wszyscy na pewno)moj jak mu nie wytlumacze co i jak to nawet nie wie po co tym razem odwiedzamy szpital.To i tak jeszcze nic... Kilka miesięcy temu myślał że jak komórki źle się zaplodnia to można je użyć/zaplodnic jeszcze raz
Już teraz wiem że go nie zostawię sam na sam z dziećmi
Dokładnie, nie da się. Do mnie mówią żebym nie myślała, ale jak tu nie myśleć skoro co kilka godzin dzwoni przypomnienie o tabletkach, które musisz wziąćjakoś daję radę czekam cierpliwie, odpoczywam i staram sie nie myśleć, chociaż tak do końca sie nie da...