reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juz po wizycie wszystko dobrze,wyniki z krwi z badan prenatalnych tez dobre z moczu i morfologi tez dalej nie wiem co mam :) ale ważne by zdrowe i bylo wszystko dobrze zaczelam 13t4d wizyta za miesiąc ,zastrzyki prolutex wybrac do konca te 4 co mam i odtsawiam tak samo duphaston zmiejszone dawki wiec to tyle,kolo 14 wizyta u rodzinnej żeby zbadala mnie z tym moim przeziębieniem.
Ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji4] wracaj szybko do zdrowka

Ciesze sie ze wszystko dobrze
emoji4.png
wracaj szybko do zdrowka
Dziękuje ;* teraz własnie meczy mnie ból głowy ze stan podgoraczkowym musialam wziasc jednen paracetamol, bo rozsadzało mi głowę,mam nadzieje ze i u ciebie wizyta dzisiejsza tez przebiegła dobrze.

To i tak jeszcze nic... Kilka miesięcy temu myślał że jak komórki źle się zaplodnia to można je użyć/zaplodnic jeszcze raz :errr:

Już teraz wiem że go nie zostawię sam na sam z dziećmi :laugh2:
Faceci to sa tak meega nieogarnieci(nie wszyscy na pewno)moj jak mu nie wytlumacze co i jak to nawet nie wie po co tym razem odwiedzamy szpital.

A to moze cos na rozluźnienie.
Powiedzcie mi jak wasi partnerzy przezywali oddawanie nasienia?
Moj za pierwszym razem strasznie sie bal wstydzil i wogole masakra strasznie chcial to odkładać.Ten pierwszy raz poszlam z nim...kobieta strasznie sie zdziwila ze chcemy isc razem ale coz..
Teraz jak przychodzilo powtarzać badania to tak sie wprawil ze idzie sam,ja oczywiscie nie czekalam nigdy na niego w poczekalni tylko schodzilam 2 pietra nizej poczekac obok windy.Raz zdążyłam zejsc ,usiasc i doslownie wyjelam telefon po minucie patrze..pyk winda sie otwiera moj M wychodzi ucieszony...
Masakra rekordzista :-D

reklama
Do góry