reklama
dziewczynki powiedzcie mi w jaki sposób liczy się wiek ciąży po ifv?? tak samo jak w przypadku naturalnej ciąży??
Znalazłam właśnie wypowiedź dość znanego dr,że dzień transferu = 3 tydzień ciąży.
Zobacz temat - jak określa się wiek ciąży po in vitro? |
last time - kazirodztwem mi tu zaleciało i coś mi się wydaje ze tobie również ;-) Ide teraz do doktorka po recepte na aspirynke. Mam ciśnienia pilnować.
hehehe - przyznaj się,pewnie opowiadałaś "moje" dowcipy swoim maluchom
last time - skoro ja sikałam ze śmiechu to tez musiały to poczuć, a chwilowo maja mamusine poczucie humoru.
miliaa- ja bym zadzwoniła do lekarza tak dla samej siebie.
agapl - myślę ze te plamienia to coś innego a okres dopiero przyjdzie. Bo w sumie pisałaś ze plamienia miałaś niewielkie.
aniloeczek - mnie w klinice kazali liczyć wiek ciąży następująco: od dnia transferu odjąć tyle dni ilu dniowe zarodki mialam podane i od tego wybiku odjac dwa tygodnie. Czyli transfer mialam 27 marca 6 - dniowe zarodeczki tj 27-6=21 czyli od 21 marca mam odjac dwa tygodnie i tam chyba 8 marca wychodzi. A pierwsze usg pokazało ze zarodeczki starsze o dwa dni.
Emek moj mnie dzisiaj znowu kocha chyba jak dzieci zobaczył bo mnie z wrażenia do kina zabiera.
miliaa- ja bym zadzwoniła do lekarza tak dla samej siebie.
agapl - myślę ze te plamienia to coś innego a okres dopiero przyjdzie. Bo w sumie pisałaś ze plamienia miałaś niewielkie.
aniloeczek - mnie w klinice kazali liczyć wiek ciąży następująco: od dnia transferu odjąć tyle dni ilu dniowe zarodki mialam podane i od tego wybiku odjac dwa tygodnie. Czyli transfer mialam 27 marca 6 - dniowe zarodeczki tj 27-6=21 czyli od 21 marca mam odjac dwa tygodnie i tam chyba 8 marca wychodzi. A pierwsze usg pokazało ze zarodeczki starsze o dwa dni.
Emek moj mnie dzisiaj znowu kocha chyba jak dzieci zobaczył bo mnie z wrażenia do kina zabiera.
last time...kochana ale na ciebie tez czekamy w koncu, tryskasz humorem to dzidzia szczesliwa pewnie w brzuszku siedzi![]()
No kochana, jak przeczytałam tego posta to aż się ciarkami "oblałam" (naprawdę).
Przecież nie będę na tym etapie siać paniki swoją osobą na forum
last time - kobitko moja droga tobie z takim podejściem musi się udać i koniec. Ja tu caly czas kciuki zaciskam i palce krzyzuje bo w UK tak robia zamiast kciuków trzymać. I nogi tez często krzyżuje bo mi sie sikac chce a;e przy okazji zaciskam je za ciebie :-):-)
reklama
Podziel się: