reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
last time - skoro ja sikałam ze śmiechu to tez musiały to poczuć, a chwilowo maja mamusine poczucie humoru.

miliaa- ja bym zadzwoniła do lekarza tak dla samej siebie.

agapl - myślę ze te plamienia to coś innego a okres dopiero przyjdzie. Bo w sumie pisałaś ze plamienia miałaś niewielkie.

aniloeczek - mnie w klinice kazali liczyć wiek ciąży następująco: od dnia transferu odjąć tyle dni ilu dniowe zarodki mialam podane i od tego wybiku odjac dwa tygodnie. Czyli transfer mialam 27 marca 6 - dniowe zarodeczki tj 27-6=21 czyli od 21 marca mam odjac dwa tygodnie i tam chyba 8 marca wychodzi. A pierwsze usg pokazało ze zarodeczki starsze o dwa dni.

Emek moj mnie dzisiaj znowu kocha chyba jak dzieci zobaczył bo mnie z wrażenia do kina zabiera.

last time...kochana ale na ciebie tez czekamy w koncu, tryskasz humorem to dzidzia szczesliwa pewnie w brzuszku siedzi:tak:

No kochana, jak przeczytałam tego posta to aż się ciarkami "oblałam" (naprawdę).
Przecież nie będę na tym etapie siać paniki swoją osobą na forum ;) - w głowie,nie powiem - tysiące myśli...... im bliżej,tym ze mną gorzej ;))) hehe. Jednak ja tam na siebie zawsze mam sposób hihi (lata praktyki ;))

marcikuk - to życzę,by te wrażenia z Twoim mężem tak już zostały na zawsze ;) i będziesz miała na kino dożywocie ;))). Mój M. nie przepada za kinem ale kto wie,jeśli się uda,to może z okazji Dnia Dziecka ;)))) mnie zaskoczy :)

last time - kobitko moja droga tobie z takim podejściem musi się udać i koniec. Ja tu caly czas kciuki zaciskam i palce krzyzuje bo w UK tak robia zamiast kciuków trzymać. I nogi tez często krzyżuje bo mi sie sikac chce a;e przy okazji zaciskam je za ciebie :-):-)

reklama
Oj,dziewczynki moje kochane,nawet nie wiece ile bym dała,by ta kropeczka już ze mną została. Strumieniem słońca bym jej życie otuliła,tak bardzo bym chciała,by ze mną była...

Do góry