reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Pracowałam cała stymulacje żeby nie myśleć, po punkcji wzięłam tydzień l4, transfer odroczony powrót do pracy i przypadlo akurat że transfer miałam W urlop i po urlopie już nie wróciłamWitam dziewczynki dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
Agnieś191
Pracowałam cała stymulacje żeby nie myśleć, po punkcji wzięłam tydzień l4, transfer odroczony powrót do pracy i przypadlo akurat że transfer miałam W urlop i po urlopie już nie wróciłam atymulacje myślę, że możesz pracować zawsze troche "normalności"
gooossia17
Dziewczyny czy wy przed punkcja na koniec stymulacji tez tak dużo chodziliście do toalety? Cały czas mi się chce siusiu. Masakra.
Tylko ja mam ciężko robotę pracuje i na nocki i nie zyje z nimi jakoś super i będą robili mi pod górkę z wolnym nie wiem co mam robićPracowałam cała stymulacje żeby nie myśleć, po punkcji wzięłam tydzień l4, transfer odroczony powrót do pracy i przypadlo akurat że transfer miałam W urlop i po urlopie już nie wróciłam
Joaszka
Jak masz możliwość ciągnąć l4 to ciągnij.Tylko ja mam ciężko robotę pracuje i na nocki i nie zyje z nimi jakoś super i będą robili mi pod górkę z wolnym nie wiem co mam robić
Po co mają Ci robić problemy?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Kochana ja tez mam ciezka prace, z wolnym bylo duzo kombinowania ale tez pracowalam do samej punkcji (w niedz bylam w pracy a w pn mialam punkcje) dodatkowo jezdzilam na rowerze do pracy czyli 20km dziennie. Mi to wyszlo na dobre. Czas szybko zlecial, nie myslalam tyle wiec nie bylo czasu na stres. Wizyty moze bedziesz mogla umawiac na rozne pory - rano lub po poludniu wiec moze uda ci sie to pogodzic. No chyba ze bardzo ci sie nie chce i jak masz mozliwosc pokombinowac z l4 to nikt cie zywcem fo pracy nie zaciagnieTylko ja mam ciężko robotę pracuje i na nocki i nie zyje z nimi jakoś super i będą robili mi pod górkę z wolnym nie wiem co mam robić
Szczescie1986
O to chodzi,że ja już nie wiem co mowic w pracy, że niby co teraz mi dolega.... Ja mam też ciężka pracę. Nie było mnie 2 dni w robicie, a telefon za telefonem... Nawet nie można pochorowac spokojnieKochana ja tez mam ciezka prace, z wolnym bylo duzo kombinowania ale tez pracowalam do samej punkcji (w niedz bylam w pracy a w pn mialam punkcje) dodatkowo jezdzilam na rowerze do pracy czyli 20km dziennie. Mi to wyszlo na dobre. Czas szybko zlecial, nie myslalam tyle wiec nie bylo czasu na stres. Wizyty moze bedziesz mogla umawiac na rozne pory - rano lub po poludniu wiec moze uda ci sie to pogodzic. No chyba ze bardzo ci sie nie chce i jak masz mozliwosc pokombinowac z l4 to nikt cie zywcem fo pracy nie zaciagnie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Evelin83
jesli o mnie chodzi to bardziej na tygodniu mi pasuje ,No to wybieramy kiedy, pracujecie dziewczyny?? Może najbliższy weekend albo jakiś dzień po tym weekendzie??
reklama
Mruch
Może ja ne jestem zbyt mądra, ale mnie w tej sytuacji właśnie to przeraża najbardziej :/
a co jak za 20 lat córka/syn przyprowadzi swoją miłość do domu a my zaczniemy doszukiwać sie w nich podobieństwa??
Miałam podobne dylematy.
Podziel się: