reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

AAAA nie wiem jak ja was doczytam!!! DOszłąm do.. Soboty gpdziny 15 :D:D Będę próbować, ale nie wiem czy się uda. Tu jeszcze... 400 wiadomości na mnie czeka :D:D

reklama
Nie, ja po swoich doswiadczeniach znam jiz 3 ale wszystkie sa spoko. A jakie badania teraz robisz? A przypomnisz mi co u Was jest przyczyna in vitro??
teraz robię prolaktynę i glukozę.
Przyczyna: ja wiek - 38 lat, niskie amh - 0,29 i mąż mała ilość plemników, problem wiązania z hialuronianem (czyjakos tak :) ) i mała ruchliwosc i mało dobrych.
Mam za sobą 1 poronienie z naturalsa, 4xiui i 3 stymulacje ale 1 transfert tylko. Mam wrazenie ze dopiero teraz trafilm na swojego lekarza.. Przede mną histeroskopia i start stymulacji.
A u Ciebie?

Witam dziewczynki ;) dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta ;) bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane

Witam dziewczynki ;) dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta ;) bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
ja Ci już pisałam ze bym nie wracała. Masz pracę fizyczną, zacza punkcja więc znów L4 Cie czeka.

poza tym podczas stymulacji co 2 dni usg i bedziesz sie stresowac ze musisz się zwalniac itd. to tylko niepotrzebny stres..

teraz robię prolaktynę i glukozę.
Przyczyna: ja wiek - 38 lat, niskie amh - 0,29 i mąż mała ilość plemników, problem wiązania z hialuronianem (czyjakos tak :) ) i mała ruchliwosc i mało dobrych.
Mam za sobą 1 poronienie z naturalsa, 4xiui i 3 stymulacje ale 1 transfert tylko. Mam wrazenie ze dopiero teraz trafilm na swojego lekarza.. Przede mną histeroskopia i start stymulacji.
A u Ciebie?
To będziemy walczyć razem, może się gdzieś na korytarzu miniemy :p
Ja z całokształtu kliniki jestem mega zadowolona. Oby teraz tylko efekty były :-)
U nas problem z plemnikami, ale na początku aż tak nie wnikałam i wydawało mi się,że jest ich po prostu za mało... ale to chyba jednak coś jeszcze. Jestem po pierwszej "delikatnej" stymulacji gdyż podobno bardzo dobrze rokowaliśmy i powinno się udać od razu( ja mam wszystkie wyniki dobre i wiek 25 lat) , miałam 3 komórki... i 3 się zapłodniły, z tego były dwa transfery nieudane niestety. Ostatni zarodek się nie rozmroził i teraz zaczynam od nowa, mam nadzieję,że jak najszybciej :-)

Masz racje. Bete mam juz w srode, wiec moze spokojnie poczekam. Chociaz jeszcze jeden test lezy :p Tak, dzisiaj 7dpt.
Dopiero nadrobiłam zaległości od czwartku, gratuluję pozytywnego testu - jesteś niesamowita, ja w stresie byłam do 12 dpt i euforii nie było tylko łezki. Tym razem chyba wezmę przykład z Ciebie.

reklama
:):)
Oj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?

1506316362-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Zobacz załącznik 823572 Testowanie dzien 3. Dzisiaj kreska juz bardziej widocza ale czekam jeszcze na taka "tlusta" :p moze jutro sie pokaze :)

jakie piękne widoki z rana! super, oby krechy ciemniały a beta rosła do góry!:)

Do góry