reklama
teraz robię prolaktynę i glukozę.Nie, ja po swoich doswiadczeniach znam jiz 3 ale wszystkie sa spoko. A jakie badania teraz robisz? A przypomnisz mi co u Was jest przyczyna in vitro??
Przyczyna: ja wiek - 38 lat, niskie amh - 0,29 i mąż mała ilość plemników, problem wiązania z hialuronianem (czyjakos tak ) i mała ruchliwosc i mało dobrych.
Mam za sobą 1 poronienie z naturalsa, 4xiui i 3 stymulacje ale 1 transfert tylko. Mam wrazenie ze dopiero teraz trafilm na swojego lekarza.. Przede mną histeroskopia i start stymulacji.
A u Ciebie?
Witam dziewczynki dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
ja Ci już pisałam ze bym nie wracała. Masz pracę fizyczną, zacza punkcja więc znów L4 Cie czeka.Witam dziewczynki dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
poza tym podczas stymulacji co 2 dni usg i bedziesz sie stresowac ze musisz się zwalniac itd. to tylko niepotrzebny stres..Witam dziewczynki dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To będziemy walczyć razem, może się gdzieś na korytarzu miniemyteraz robię prolaktynę i glukozę.
Przyczyna: ja wiek - 38 lat, niskie amh - 0,29 i mąż mała ilość plemników, problem wiązania z hialuronianem (czyjakos tak ) i mała ruchliwosc i mało dobrych.
Mam za sobą 1 poronienie z naturalsa, 4xiui i 3 stymulacje ale 1 transfert tylko. Mam wrazenie ze dopiero teraz trafilm na swojego lekarza.. Przede mną histeroskopia i start stymulacji.
A u Ciebie?
Ja z całokształtu kliniki jestem mega zadowolona. Oby teraz tylko efekty były :-)
U nas problem z plemnikami, ale na początku aż tak nie wnikałam i wydawało mi się,że jest ich po prostu za mało... ale to chyba jednak coś jeszcze. Jestem po pierwszej "delikatnej" stymulacji gdyż podobno bardzo dobrze rokowaliśmy i powinno się udać od razu( ja mam wszystkie wyniki dobre i wiek 25 lat) , miałam 3 komórki... i 3 się zapłodniły, z tego były dwa transfery nieudane niestety. Ostatni zarodek się nie rozmroził i teraz zaczynam od nowa, mam nadzieję,że jak najszybciej :-)
Dopiero nadrobiłam zaległości od czwartku, gratuluję pozytywnego testu - jesteś niesamowita, ja w stresie byłam do 12 dpt i euforii nie było tylko łezki. Tym razem chyba wezmę przykład z Ciebie.Masz racje. Bete mam juz w srode, wiec moze spokojnie poczekam. Chociaz jeszcze jeden test lezy Tak, dzisiaj 7dpt.
No pod koniec października będę miała te wizyty częściej niee wiem z teściową o tym porozmawiam ma dzwonić jak będzie sama I ona mi doradzija Ci już pisałam ze bym nie wracała. Masz pracę fizyczną, zacza punkcja więc znów L4 Cie czeka.
reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Oj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Zobacz załącznik 823572 Testowanie dzien 3. Dzisiaj kreska juz bardziej widocza ale czekam jeszcze na taka "tlusta" moze jutro sie pokaze
jakie piękne widoki z rana! super, oby krechy ciemniały a beta rosła do góry!
Podziel się: