reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

AAAA nie wiem jak ja was doczytam!!! DOszłąm do.. Soboty gpdziny 15 :D:D Będę próbować, ale nie wiem czy się uda. Tu jeszcze... 400 wiadomości na mnie czeka :D:D

reklama
Nie, ja po swoich doswiadczeniach znam jiz 3 ale wszystkie sa spoko. A jakie badania teraz robisz? A przypomnisz mi co u Was jest przyczyna in vitro??
teraz robię prolaktynę i glukozę.
Przyczyna: ja wiek - 38 lat, niskie amh - 0,29 i mąż mała ilość plemników, problem wiązania z hialuronianem (czyjakos tak :) ) i mała ruchliwosc i mało dobrych.
Mam za sobą 1 poronienie z naturalsa, 4xiui i 3 stymulacje ale 1 transfert tylko. Mam wrazenie ze dopiero teraz trafilm na swojego lekarza.. Przede mną histeroskopia i start stymulacji.
A u Ciebie?

Witam dziewczynki ;) dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta ;) bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane

Witam dziewczynki ;) dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta ;) bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
ja Ci już pisałam ze bym nie wracała. Masz pracę fizyczną, zacza punkcja więc znów L4 Cie czeka.

poza tym podczas stymulacji co 2 dni usg i bedziesz sie stresowac ze musisz się zwalniac itd. to tylko niepotrzebny stres..

teraz robię prolaktynę i glukozę.
Przyczyna: ja wiek - 38 lat, niskie amh - 0,29 i mąż mała ilość plemników, problem wiązania z hialuronianem (czyjakos tak :) ) i mała ruchliwosc i mało dobrych.
Mam za sobą 1 poronienie z naturalsa, 4xiui i 3 stymulacje ale 1 transfert tylko. Mam wrazenie ze dopiero teraz trafilm na swojego lekarza.. Przede mną histeroskopia i start stymulacji.
A u Ciebie?
To będziemy walczyć razem, może się gdzieś na korytarzu miniemy :p
Ja z całokształtu kliniki jestem mega zadowolona. Oby teraz tylko efekty były :-)
U nas problem z plemnikami, ale na początku aż tak nie wnikałam i wydawało mi się,że jest ich po prostu za mało... ale to chyba jednak coś jeszcze. Jestem po pierwszej "delikatnej" stymulacji gdyż podobno bardzo dobrze rokowaliśmy i powinno się udać od razu( ja mam wszystkie wyniki dobre i wiek 25 lat) , miałam 3 komórki... i 3 się zapłodniły, z tego były dwa transfery nieudane niestety. Ostatni zarodek się nie rozmroził i teraz zaczynam od nowa, mam nadzieję,że jak najszybciej :-)

Masz racje. Bete mam juz w srode, wiec moze spokojnie poczekam. Chociaz jeszcze jeden test lezy :p Tak, dzisiaj 7dpt.
Dopiero nadrobiłam zaległości od czwartku, gratuluję pozytywnego testu - jesteś niesamowita, ja w stresie byłam do 12 dpt i euforii nie było tylko łezki. Tym razem chyba wezmę przykład z Ciebie.

reklama
:):)
Oj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?

1506316362-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Zobacz załącznik 823572 Testowanie dzien 3. Dzisiaj kreska juz bardziej widocza ale czekam jeszcze na taka "tlusta" :p moze jutro sie pokaze :)

jakie piękne widoki z rana! super, oby krechy ciemniały a beta rosła do góry!:)

Do góry