reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz co...ja pracowalam na sprzataniu za granica.Teraz po wakacjach juz nie poszlam do pracy bo podchodze do crio.Z jednej strony troche sie nudze i brakuje mi pracy ale z drugiej mam spokojna glowe nie mysle ze trzeba wstac i jechac...tski spokój mam na duszy.
Właśnie o to chodź ze ja tam naprawdę mam duży stres i naprawdę padam na pysk jak wracam do domu i przede wszystkim dużo się dźwiga nie wiem co mam robić

reklama
Wątpliwa sprawa aby można było to pogodzić a co ja im powiem ze musze mieć wolne co drugi dzień jak mamy tylko 2 dni wolne w tygodniu nie wiem co zrobię
a nie możesz ustawić sobie wizyty przed lub po pracy? pracujesz chyba po 8 godz :) ewentualnie na monitoring zawsze można chyba iść do kogoś innego i przedzwonić do swojego z wynikami? Jak uważasz. Jeśli nie widzisz możliwości tego pogodzić to bierz dalej l4 jak tylko masz możliwość :)

Dziewczynki mam pytanko - będę robiła posiew z kanału szyjki mamcicy przed histeroskopią. Wyszedł którejs z Was kiedys ten posiew pozytywny czyli że są bakrerie? Jezeli tak - długo się je leczy ?
Ja leczylam sie 8 m-cy, antybiotyk za antybiotykiem. Dopiero jak zaczelam brac provag i invag to po kuracji juz bylo ok ale tak to co rusz jakieś nowe prawdziwki mi wychodzily wcposiewie. Raz lekarka az nie wierzyła i pobrala mi wymaz z szyjki

reklama
Do góry