Właśnie o to chodź ze ja tam naprawdę mam duży stres i naprawdę padam na pysk jak wracam do domu i przede wszystkim dużo się dźwiga nie wiem co mam robićWiesz co...ja pracowalam na sprzataniu za granica.Teraz po wakacjach juz nie poszlam do pracy bo podchodze do crio.Z jednej strony troche sie nudze i brakuje mi pracy ale z drugiej mam spokojna glowe nie mysle ze trzeba wstac i jechac...tski spokój mam na duszy.
reklama
hope322
Fanka BB :)
:*Dopiero nadrobiłam zaległości od czwartku, gratuluję pozytywnego testu - jesteś niesamowita, ja w stresie byłam do 12 dpt i euforii nie było tylko łezki. Tym razem chyba wezmę przykład z Ciebie.
asinka89
dziekuje no my tez mamy taka nadzieje..Jesteś wspaniałą i silną osobą. Mam nadzieję,że niedługo Wasze cierpienie zostanie zameinione w ogromną radość, zasługujecie na to!
hope322
Idz na l4, nie powinno sie dzwigac. Lepiej dmuchac na zimne i niz pozniej sobie wyrzucac.Właśnie o to chodź ze ja tam naprawdę mam duży stres i naprawdę padam na pysk jak wracam do domu i przede wszystkim dużo się dźwiga nie wiem co mam robić
dżoasia
a nie możesz ustawić sobie wizyty przed lub po pracy? pracujesz chyba po 8 godz ewentualnie na monitoring zawsze można chyba iść do kogoś innego i przedzwonić do swojego z wynikami? Jak uważasz. Jeśli nie widzisz możliwości tego pogodzić to bierz dalej l4 jak tylko masz możliwośćWątpliwa sprawa aby można było to pogodzić a co ja im powiem ze musze mieć wolne co drugi dzień jak mamy tylko 2 dni wolne w tygodniu nie wiem co zrobię
misis188
Ja leczylam sie 8 m-cy, antybiotyk za antybiotykiem. Dopiero jak zaczelam brac provag i invag to po kuracji juz bylo ok ale tak to co rusz jakieś nowe prawdziwki mi wychodzily wcposiewie. Raz lekarka az nie wierzyła i pobrala mi wymaz z szyjkiDziewczynki mam pytanko - będę robiła posiew z kanału szyjki mamcicy przed histeroskopią. Wyszedł którejs z Was kiedys ten posiew pozytywny czyli że są bakrerie? Jezeli tak - długo się je leczy ?
M@gda
Moderatorka
A ciezarne przyjmujecie? Przyniose wlasne piccolo :dOoo matko ale mnie tu nie było ejjj ja to myślę że zrobimy to winsko party
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
o jaaaaa 8 mcy?!Ja leczylam sie 8 m-cy, antybiotyk za antybiotykiem. Dopiero jak zaczelam brac provag i invag to po kuracji juz bylo ok ale tak to co rusz jakieś nowe prawdziwki mi wychodzily wcposiewie. Raz lekarka az nie wierzyła i pobrala mi wymaz z szyjki
reklama
w sensie po histeroskopii juz? noale co mowi lekarz? jak badanie ok to jaki dalszy krok? jakies badania dodatkowe czy start stymulacji?dziekuje ja juz po badaniu wszystko w normie moje pytanie to dlaczego zarodkowi sie nie podoba?moj M mowi ze jestem jak nowy samochodzik..
Podziel się: