reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem, jest ciężko i z próby na próbę ciężej. Ta moja szczęśliwa była 2 . Przy pierwszej nie miałam nawet jednego zarodka do transferu:no2:Ale dopóki jest szansa trzeba myśleć pozytywnie. Ja mam 37 lat a Ty z pewnością jesteś dużo młodsza masz czas ... nawet na zaoszczędzenie jesli te dwie proby by zawiodły - czego Ci nie zycze . Wiem ze chcialo by sie juz i teraz ale trzeba cierpliwości. Trzymam kciuki
no u nas z czasem ciezko bo teraz maz dobrze sie czuje i nie wymaga opieki a liczymy sie z tym ze z czasem moze byc gorzej... boje sie.. dzidzius dał by jemu siłe do walki a mnie siłe do zycia,poki co ciagle płacz i niepowodzenia ...jest to strasznie ciezkie..wiec teraz czas jest dla nas bardzo cenny

reklama
Masakra co za ceny....czy to tylko taka polska zacofana?? Boże ludzie nie dość,że mają problem to jeszcze tyle kasiory muszą szykowac

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
W Polsce teraz promują kalendarzyk...
Narodowy program prokreacyjny czy jakoś tak...
Ciśnienie mi skacze jak to słyszę[emoji35]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra co za ceny....czy to tylko taka polska zacofana?? Boże ludzie nie dość,że mają problem to jeszcze tyle kasiory muszą szykowac

A ja narzekałam ze drogo kosztowal tlumacz ktory bylci z nami tylko ocz czasu do czasu.
W Paryzu od samego poczatku wszystko za darmo chyba zanim wyslalismy papiery o 100% ubezpieczenia zaplaciliscmy tylko 2 faktury 70€ i tyle.Zawsze sie tym pocieszam (sorki ze tak pisze ale to prawda)ze w przeciwienstwie do was leczacych sie w Pl mam finansowo ulge i przynajmniej tym przejmowac sie nie musze.Czasami narzekam na ten kraj teskie za Ojczyzna rodzicami moim domem rodzinnym ale wdzieczna jestem ze Francja jednak duzo mi daje i mimo tego ze nie czuje sie tu tak bezpiecznie jak w Pl.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

witam, dziewczyny mam do Was pytanie, czy przystępując do ivf/icsi mam możliwość uzyskania refundacji leków? czy w ogóle jeszcze są refundowane? myślimy nad tym i zastanawiamy jakie to są koszty - koszty leków przed, w trakcie i po, bo koszy in vitro na stronach klinik są dostępne. z góry dziękuję za odp.
Leki do 3 procedur sa refundowane

reklama
Do góry