a no i dał inny plan na wypadek gdyby wyniki jakosci jajec były złe - ale na szczescie sa okiprzede wszystkim kazał zbadac to co nigdy nie zostało zbadane a powinnam. Mój wiek 38 lat i niezbadliminp. jakosci jajec. do tego na usg zobaczylprawdopodobnepoczatki endometrium. Złe protokoły miałam i złe dawki stymulacji wczesniej. Zła decyzja np. braku transferu przy2 pecherzykach boja wiecej moge niemiec bo amh 0,29.
plan taki ze badania teraz i histero i od razu stymulacja metoda imsi i powiedzial ze zrobi wszystko zebym w grudniu byla w ciazy
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
zatem od przyjmuje ten lekarz tez gdzies w szpitalu?
Tak, przyjmuje na Szaserow i w prywatnej klinice Evaclinic
malena100
witam, dziewczyny mam do Was pytanie, czy przystępując do ivf/icsi mam możliwość uzyskania refundacji leków? czy w ogóle jeszcze są refundowane? myślimy nad tym i zastanawiamy jakie to są koszty - koszty leków przed, w trakcie i po, bo koszy in vitro na stronach klinik są dostępne. z góry dziękuję za odp.
Kochana dobrze rozumiem, ze jestes jego pacjentką w novum tylko gdzie indziej u niego robiłas histero??Tak, przyjmuje na Szaserow i w prywatnej klinice Evaclinic
jak to po polsku? w sensie za gramanica sie leczysz ?Oo matko żeby mnie ktoś tak po polsku poprowadził
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Myślę że to zależy od przypadku. Jak ja pytałam to lek mówi że bym miała refundowane i ok.1 tyś by mnie wyniosły (orientacyjnie). Ale już nie pytałam czy tylko przed czy po też...witam, dziewczyny mam do Was pytanie, czy przystępując do ivf/icsi mam możliwość uzyskania refundacji leków? czy w ogóle jeszcze są refundowane? myślimy nad tym i zastanawiamy jakie to są koszty - koszty leków przed, w trakcie i po, bo koszy in vitro na stronach klinik są dostępne. z góry dziękuję za odp.
No i pewnie jakieś przesłanki trzeva spełnić.. Nie wiem czy wiek jakoś nie ogranicza refundacji...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
hej - tak pierwsze 3 stymulacje do ivf są refundowane.witam, dziewczyny mam do Was pytanie, czy przystępując do ivf/icsi mam możliwość uzyskania refundacji leków? czy w ogóle jeszcze są refundowane? myślimy nad tym i zastanawiamy jakie to są koszty - koszty leków przed, w trakcie i po, bo koszy in vitro na stronach klinik są dostępne. z góry dziękuję za odp.
Szczescie1986
Niomm i niestety trudności medyczne związane z językiemjak to po polsku? w sensie za gramanica sie leczysz ?
Nie wiem czy polopirine może brać na parę tygodni przed podejściem kolejnym ? Dlatego nie brałam tylko paracetamol biorę jestem tak słaba ze tylko jem i leżę i musiałam do sklepu jechać bo chleb mi sie skończył kiepsko się czuje Ale mam nadzieję że jutro będzie lepiejoj to chyba zły pomysł. Wyleż sie w wyrku. mi pomaga zestaw zawsze: polopiryna na noc a w dzien tabcin.
reklama
ahh przykro mi. Niektóre dziewczyny do PL lataja na leczenie, ale to na pewno mega koszty i logistykaNiomm i niestety trudności medyczne związane z językiem
Podziel się: