ehh tylko jak o nią dbac Ty mi powiedz...Tak doktor tez mi mowil, ze poprostu niektóre kobiety jak to osiągną i opadną emocje juz nie dają rady. Trzeba dbać o psychikę...
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Tabletki wspomagajace zagbiezdzenie zarodka :-)
Ja też kupiłam, bo dziewczyny zachwalaly. Zobaczymy niedługo czy coś pomoże
słuchajcie Lewy wczoraj mojemu M. doradził ze przy siedzącym trybie w pracy powinien sobie kupić takie koraliki na fotel - ponoc super efekt daja bo nic sie nie przegrzewa z nimi.Chłodzenie jąder wpływa na ruchliwość
Liv26
"Tego " bały się i boją wszystkie , nie jesteś w tym odosobniona. Jak to mówią "jeśli chcesz zobaczyć tęczę musisz być przygotowana na deszcz"No właśnie najbardziej mnie przerażają "psychiczne koszty" in vitro...
Ja już przy iui myślałam że "zwarjuje"- najpierw owu po stronie niedrożnej,potem po dobrej ale ciągle był stres czy urosną właśnie po tej. Potem stres czy uda się złapać odpowiedni moment,czy M dostanie wolne,czy uda mu się oddać nasienie i jakie będzie...czy przypadkiem nie odwołają iui...
Sama procedura to "lajtowa" była...
Tak samo przed ivf nie przeraża mnie że zastrzyki,leki,narkoza (no dobra,tu mam cykora) ale że się nie uda- że nie wyprodukuje jajeczek,albo będą kiepskie
Że u M nasienie się okaże złe,że nic się nie zapłodni,że nie dojdzie do transferu...
No i ostatnie-nawet jak wszystkie etapy pójdą ok to i tak się nie uda...
Tego najbardziej się boję...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie wypłakać sie jak potrzeba, trzeba umieć uzewnętrzniac emocje,ehh tylko jak o nią dbac Ty mi powiedz...
Mowić glosno o potrzebach. Nie tworzyć drzewka decyzyjnego tylko starać sie zyc tu i teraz. Bardzo pomaga.
Czy ten Lewy to az taki goru? Tyle o nim czytam tu. Ze az sie zastanawiam. I w sumie sporo negatywów o invikcie...no ja u Lewego byłam wczoraj i ja jestem zadowolona. Albo miał dobry dzień albo " wzruszyła go nasza historia :" haha bo był mega miły, siedzielismy mega godzine, zmartwiłsie ze prace straciłam teraz i o moja psychike kilka rzy pytał. Ale najwieksze wrazenie zrobiłjak przez usg powiedział mi rzeczy o których nikt nigdy nie wspominał ja w kółko o to samo pytałam a on zero pośpiechu i żenady.. No naprawde. Chyba ze to przy pierwszej wizycie taki jest - w koncu 4 stówy bierze hahaha
Czemu Wy tak spac nie możecie?to co to dziś za dzień ja od 2.30 nie śpię..
Pixie_Dixie
Ja się przyznam[emoji26], sikalam w 5 dpt i wyszedł test pozytywnie ale u mnie były 2 zarodki [emoji38]
[emoji127] 28.10.2017
A czułaś cos? Jakieś objawy? Bo u mnie nic z tego co miałam ostatnim razem nie ma [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Mi pomagały zawsze.clotrimazolum globulki czy pomogą w grzybica pochwy ?
Podziel się: