reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pisałyście o tym, że nasze drugie połówki się stresują, że kłótnie, że płacze. Ech niepłodność to ciężka próba dla związku. My wczoraj też się pokłocilismy. Kasa. Powiedziałam tylko, że będzie trzeba pasa zacisnąć... No i się potoczyło, że pustelnika z niego chcę zrobić, że wszystko ma być tak jak ja chce, że wszystkiego chcę mu zabronić. Ale mój stan hormonalny jest zbilansowany :-) :) i chłodno powiedziałam, że tak, że zupę mogę cały miesiąc jeść i oszczędzać na wszystkim bo bycie w ciąży jest moim celem. A od niego oczekuję odpowiedzi, że zrobimy wszystko żeby tak było. Na koniec jeszcze był wyrzut o firankę, że nie tak jak on by chciał. Przemilczałam. A mówią, że to kobiety szukają dziury w całym...

reklama
No właśnie jeśli jest słaby to ciężko mu się zagniezdzic

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No ale ileś sztuk tych ruchliwych jest chyba?? I dobrze zbudowanych?
Wydawa£o mi się że największy problem to budowa...
u nas tylko 2 % prawidłowych a ilość niby więcej niż minimum ale bez szału...ruch postępowy ogólny w normie ale szybki A ostatnio 10 %...a co ciekawe w pierwszym badaniu 8 lat temu w ogóle nie było w ruchu szybkim a w ciążę udało się zajść...
Jakie to wszystko poplątane...

Nie ma żadnej reguły. Żadnego pewnego działania...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... 2 werefikacja załamka:
Beta: 0.8
Prog: 16
Estradiol:2500
Miałam podany w zeszła sobote 2 w 4 dobie, u nas nasienie słabe, nawet sie poprawia ale fragmentacja 28%...
Lekarz mowi ze szanse zerowe ale trzeba czekać do sorry...
Ja dzis pod kołdrę, lezec... zaniedbałam przez to robotę ehhhh
Takie to wszystko koszty i emocje...

Dziś 7dpt, teoretycznie powinno już coś wyjść. A lekarz kiedy kazał zrobić wiarygodną betę?

No ale ileś sztuk tych ruchliwych jest chyba?? I dobrze zbudowanych?
Wydawa£o mi się że największy problem to budowa...
u nas tylko 2 % prawidłowych a ilość niby więcej niż minimum ale bez szału...ruch postępowy ogólny w normie ale szybki A ostatnio 10 %...a co ciekawe w pierwszym badaniu 8 lat temu w ogóle nie było w ruchu szybkim a w ciążę udało się zajść...
Jakie to wszystko poplątane...

Nie ma żadnej reguły. Żadnego pewnego działania...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz u nas ani jeden się nie ruszał... A morfologia ok

Pisałyście o tym, że nasze drugie połówki się stresują, że kłótnie, że płacze. Ech niepłodność to ciężka próba dla związku. My wczoraj też się pokłocilismy. Kasa. Powiedziałam tylko, że będzie trzeba pasa zacisnąć... No i się potoczyło, że pustelnika z niego chcę zrobić, że wszystko ma być tak jak ja chce, że wszystkiego chcę mu zabronić. Ale mój stan hormonalny jest zbilansowany :-) :) i chłodno powiedziałam, że tak, że zupę mogę cały miesiąc jeść i oszczędzać na wszystkim bo bycie w ciąży jest moim celem. A od niego oczekuję odpowiedzi, że zrobimy wszystko żeby tak było. Na koniec jeszcze był wyrzut o firankę, że nie tak jak on by chciał. Przemilczałam. A mówią, że to kobiety szukają dziury w całym...
Oj tak ja mysle, ze to mega proba. Tyle pieniędzy... facet chciałby wyluzować a my ciśnienie na ciąże!

reklama
Do góry