Moze dzieliły sie dalej po rozmrożeniu?Aaa po nazwach i skrótowo polskich nie bardzo tutaj na grupie czaje
Wczoraj jak dawli nam 2 mrożaki mówili, że w czwartek miały 5,3 jeden i drugi a w piątek już 6,4 o co chodzi?? Nie Wszystko rozumiem bo to nie po polsku
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Też tak to rozumiem.obyyMoze dzieliły sie dalej po rozmrożeniu?
tamiza
Chłodzenie jąder wpływa na ruchliwośćChyba na to leku nie ma
Dzieki GosiuEnergiczna gratuluje i zazdroszcze cudownego widoku i dzwieku :*
Summer tak mi przykro wiem co czujesz tule mocno :*
Nie ma innej opcji.Też tak to rozumiem.obyy
Oczekiwanie2017
Dzien dobry Zrobilam sikacza kolo 6. Wyszedl negatywny, zostawilam go na wannie i teraz chcialam wyrzucic i zobaczylam blada druga kreske. Myslicie, ze wynik po takim czasie jest juz niewazny? Dzisiaj jest dopiero 5dpt ale nie moglam sie powstrzymac, zeby nie siknac Teraz chyba powtorze w poniedzialek.
Teoretycznie odczytywanie wynikow po upływie czasu wskazanego na opakowanie nie jest miarodajne, ale... U mnie czasami po godzinie czy dwóch pokazywała się druga kreska, która potwierdzala ciążę (nigdy nie skończyła się ona dobrze, to jednak inna kwestia). Dlatego ja myślę, że nadzieja jest
Oczekiwanie2017
Dziewczyny ile podejść mialyscie już??? U mnie to już 5 czy pobijam rekord???
Ja poznałam w szpitalu dziewczynę, która pochodziła duzo wiecej razy niż Ty. I udało się - ma dwóch synów (nie bliźniaków) więc wierzyć trzeba a będzie to wynagrodzone
reklama
Szczescie1986
No tego to ja nie wiemŻadnego progesteronu ani heparyny? To bardzo dziwne no chyba że z wyników Twoich wychodzi że masz świetnie produkowany progesteron i bardzo wysoki.
Zresztą kwas biorę sama od siebie lekarz nie dał mi nic
Podziel się: