tamiza
Fanka BB :)
Brawo Wy! Maluch silny niczym Pudzian!Jest serduszko [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo Wy! Maluch silny niczym Pudzian!Jest serduszko [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji123]
Mnie lekarz mówił że jak słaba ruchliwość to nie zależnie jaka metodę zapłodnienia dobiorą to i tak te zarodki są z reguły słabsze.... Ale jak wiadomo co lekarz to inna teoria...Czyli teoretycznie icsi powinno zadziałać cuda...
Chyba na to leku nie maMnie lekarz mówił że jak słaba ruchliwość to nie zależnie jaka metodę zapłodnienia dobiorą to i tak te zarodki są z reguły słabsze.... Ale jak wiadomo co lekarz to inna teoria...
Ale przy icsi ruchliwość chyba nie powinna mieć aż takiego znaczenia??Problem z ruchliwoscia plemników
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Wprowadzenie plemnika do komórki, mam nadzieje ze nie przekręciłam nazwy.Icsi?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie jeśli jest słaby to ciężko mu się zagniezdzicAle przy icsi ruchliwość chyba nie powinna mieć aż takiego znaczenia??
Tak mi się wydaje...
Przecież nawet łamie się witke plemnika przed wprowadzeniem...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie, tez tak czytałam. Wiec jie wiem czemu. A ja sie zastanawiam mimo dobrego amh w 3 dobie miałam komórki, 5-7 komórkowe. Jakby słabo sie dzieliły... moze zła jakośćAle przy icsi ruchliwość chyba nie powinna mieć aż takiego znaczenia??
Tak mi się wydaje...
Przecież nawet łamie się witke plemnika przed wprowadzeniem...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa po nazwach i skrótowo polskich nie bardzo tutaj na grupie czajeWprowadzenie plemnika do komórki, mam nadzieje ze nie przekręciłam nazwy.
Ja biorę tylko kwas foliowyCzęść zaczęłam brać chyba jakoś od 2dc a na trzy dni przed transferem doszły kolejne i zwiększono dawkę tych które już brałam a po transferze do tego wszystkiego doszło już tylko relanium i nospa. No i taki zestaw biorę do bety mam nadzieję że pozytywnej i jak będzie pozytywna to dalej do decyzji lekarza.