reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale przy icsi ruchliwość chyba nie powinna mieć aż takiego znaczenia??
Tak mi się wydaje...
Przecież nawet łamie się witke plemnika przed wprowadzeniem...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie jeśli jest słaby to ciężko mu się zagniezdzic

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale przy icsi ruchliwość chyba nie powinna mieć aż takiego znaczenia??
Tak mi się wydaje...
Przecież nawet łamie się witke plemnika przed wprowadzeniem...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie, tez tak czytałam. Wiec jie wiem czemu. A ja sie zastanawiam mimo dobrego amh w 3 dobie miałam komórki, 5-7 komórkowe. Jakby słabo sie dzieliły... moze zła jakość

Wprowadzenie plemnika do komórki, mam nadzieje ze nie przekręciłam nazwy.
Aaa po nazwach i skrótowo polskich nie bardzo tutaj na grupie czaje
Wczoraj jak dawli nam 2 mrożaki mówili, że w czwartek miały 5,3 jeden i drugi a w piątek już 6,4 o co chodzi?? Nie Wszystko rozumiem bo to nie po polsku

reklama
Część zaczęłam brać chyba jakoś od 2dc a na trzy dni przed transferem doszły kolejne i zwiększono dawkę tych które już brałam a po transferze do tego wszystkiego doszło już tylko relanium i nospa. No i taki zestaw biorę do bety mam nadzieję że pozytywnej i jak będzie pozytywna to dalej do decyzji lekarza.
Ja biorę tylko kwas foliowy

Do góry