reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My walczymy 2lata! 5 transfer był wczoraj

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mocno trzymam kciuki!!! Życzę zeby sie udało!!! Lekarz opowiadał mi o pacjentce która doszła
Do 10 próby... udało sie i dostała depresji poporodowej!!!!! Słuchacie trzeba dbać o siebie, swoja kondycję psychiczna.

Bardzo mocno trzymam kciuki!!! Życzę zeby sie udało!!! Lekarz opowiadał mi o pacjentce która doszła
Do 10 próby... udało sie i dostała depresji poporodowej!!!!! Słuchacie trzeba dbać o siebie, swoja kondycję psychiczna.
Ojj jak myślę teraz o tym że się nie uda to lzy same cisnal sie do oczu

Ojj jak myślę teraz o tym że się nie uda to lzy same cisnal sie do oczu

Nie mysl tak, to nie pomaga. Ja byłam przerażona in vitro mimo szans, okazuje sie ze amh wysokie plemniki po obroce idealne wiec co poszło nie tak? Wlasnie to negatywne myślenie!!! Bądź dobrej mysli zrob to dla M i dziecka!

Kochana, Twoje podejście jest super. Ja mimo ze jestem psychologiem nie mam takiego. Najłatwiej komuś doradzać. Nasza pierwsza proba... pobranych 14 komorek i takie piękne... nawet po separacji defragmentacja 5%... wiec super. Naprawde to dziecko spełnienie marzen... trzeba byc silnym!
Wiem,ja też nie zawsze mam takie podejście, ale teraz staram się mieć głównie takie :-)

reklama
Nie mysl tak, to nie pomaga. Ja byłam przerażona in vitro mimo szans, okazuje sie ze amh wysokie plemniki po obroce idealne wiec co poszło nie tak? Wlasnie to negatywne myślenie!!! Bądź dobrej mysli zrob to dla M i dziecka!
Tak kochana przez te 4 razy byłam nastawiona pozytywnie. Pierwsze podejście byłam pewna,że się uda bo czemu miałoby się nie uda. Przecież jestem zdrowa,a invitro hmmm rach ciach i masz, a tu zonk!4 podejście aż do końca wierzyłam
2 tyg leżenia i cooo aż do testu, nie było miesiączki i pokazał się po 2 tyg...A teraz już mi nadzieja opadla

Do góry