reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
My walczymy 2lata! 5 transfer był wczorajNie wiem chyba naprawde loteria, ja okaz zdrowia i coz. Nic! Nasienie meza po obroce super, 5 proc defragmentacja, i nic nie udało sie...
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczescie1986
O matko to przed transferem czy też w trakcie?Nospa 3x1
Estrofem 3x1
Encorton 1x1
Relanium 2x1
Duphaston 3x1
Trivagin 1x1
Fertinea 2x1
Pregnea 1x1
Zastrzyk Neoparin (heparyna) 1x1
Crinone żel dowcipny 2x1
Szczescie1986
O Boże czyli nie jestem samaJa też przygotowuje się do 5-tej stymulacji tyko najpierw wizyta u 3 już immunologa. Miałam 6 transferów
Bardzo mocno trzymam kciuki!!! Życzę zeby sie udało!!! Lekarz opowiadał mi o pacjentce która doszłaMy walczymy 2lata! 5 transfer był wczoraj
Do 10 próby... udało sie i dostała depresji poporodowej!!!!! Słuchacie trzeba dbać o siebie, swoja kondycję psychiczna.
Szczescie1986
Ojj jak myślę teraz o tym że się nie uda to lzy same cisnal sie do oczuBardzo mocno trzymam kciuki!!! Życzę zeby sie udało!!! Lekarz opowiadał mi o pacjentce która doszła
Do 10 próby... udało sie i dostała depresji poporodowej!!!!! Słuchacie trzeba dbać o siebie, swoja kondycję psychiczna.
Nie mysl tak, to nie pomaga. Ja byłam przerażona in vitro mimo szans, okazuje sie ze amh wysokie plemniki po obroce idealne wiec co poszło nie tak? Wlasnie to negatywne myślenie!!! Bądź dobrej mysli zrob to dla M i dziecka!Ojj jak myślę teraz o tym że się nie uda to lzy same cisnal sie do oczu
walczaca o szczescie
Wiem,ja też nie zawsze mam takie podejście, ale teraz staram się mieć głównie takie :-)Kochana, Twoje podejście jest super. Ja mimo ze jestem psychologiem nie mam takiego. Najłatwiej komuś doradzać. Nasza pierwsza proba... pobranych 14 komorek i takie piękne... nawet po separacji defragmentacja 5%... wiec super. Naprawde to dziecko spełnienie marzen... trzeba byc silnym!
walczaca o szczescie
Czyli tak jak my, ja też zaczynam od początku... ;-)Nie mamy mrozakow!!!!!
reklama
Szczescie1986
Tak kochana przez te 4 razy byłam nastawiona pozytywnie. Pierwsze podejście byłam pewna,że się uda bo czemu miałoby się nie uda. Przecież jestem zdrowa,a invitro hmmm rach ciach i masz, a tu zonk!4 podejście aż do końca wierzyłamNie mysl tak, to nie pomaga. Ja byłam przerażona in vitro mimo szans, okazuje sie ze amh wysokie plemniki po obroce idealne wiec co poszło nie tak? Wlasnie to negatywne myślenie!!! Bądź dobrej mysli zrob to dla M i dziecka!
2 tyg leżenia i cooo aż do testu, nie było miesiączki i pokazał się po 2 tyg...A teraz już mi nadzieja opadla
Podziel się: