dorocica
Fanka BB :)
niech sie dzieje wola nieba - z nia sie zawsze zgadzac trzeba a słonko niech nam świeci
a nie możesz mieć punkcjii np w piątek??
a nie możesz mieć punkcjii np w piątek??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobra... jestem i zdaje relacje
dobra wiadomosc - stymulka raczej nie bedzie przerwana. tak jak czulam - pecherzyki zaczely rosnac ale wciaz wolno. lekarz sadzi ze powinno byc ok.
nieco gorsze wiadomosci - na dzien dzisiejszy wyglada ze bedzie tylko max 6 pecherzykow jesli wsie sie rozwina jak sadzimy. ponadto, punkcje moge miec albo w srode albo w sobote tylko. sroda raczej bedzie za szybko bo patrzac na tempo wzrostu nie dojrzeja calkowicie, ale noz tam wie. sobota za to jest troche pozno i pecherze moga przerosnac to raz. dwa - mam jak zawsze sporo malych pecherzykow ktore niestety jesli poczekamy do soboty moge podrosna i bede miala znowu za duzo pecherzy co grozi hiperka.
cokolwiek sie nie zrobi to nie jest najlepiej
ja sie jednak ciesze ze chociaz mam szanse i ze moze sie jednak wsio dobrze uda. moze te 6 beda lepszej jakosci - bo nie ilosc ale jakosc wazna. jesli z kolei sobota - to choc bede miala wiele smrodow i zawsze jakis tam dozyje tej 3 doby