reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam to w lipcu robione. Porównuję do bólu brzucha podczas okresu, ale chwilowe.
Dziękuję!! A powiedz mi proszę co może wyjść z tego scratching? Ogólnie to chyba chodzi o to aby sprawdzić jak endometrium reaguje na hormony tak? A jakieś stany zapalne i ta nieprawidłowa linijność czy jak to się zwie też to wykrywa?
A tak swoją drogą jak punktowe pobranie małego wycinka może pomóc z zagnieżdżanu... Myślałam że to z kilku miejsc pobierają?

Dziewczyny ja dzis byłam na kontroli - macica wygląda podobno ok, ładnie się czyści - dalej mam krwawienie. Nie wiem nic więcej bo to szpital z prlu i obsada w nim też się chyba zatrzymała na tym etapie. Dostałam 2 tabletki ARTHROTECu dopochwowo i mam wziąć jedną dziś i jedną jutro... I teraz się zaczęło moje schizowanie bo to lek stosowany na reumatoidalne zapalenie stawów albo przy profilaktyce owrzodzeń żołądka... A ja to mam wsadzić dowcipnie:confused2::confused2::confused2::confused::confused::confused::szok::szok::szok:
Już wyczytałam, że jego skutkiem ubocznym są skurcze macicy i poronienia... Dziwne to jest, żeby przepisywać lek który ma zadziałać skutkami ubocznymi... Bety nie kazali robić ale ja oczywiście myknęłam do labo. No i do kontroli mam iść jeszcze we wtorek.
Ważne że bez zabiegu się obędzie.Po co Ci takie wątpliwe atrakcje.Organizm sobie poradzi i się oczyści a Ty bez uszczerbku i zbędnych przerw przystapisz do dalszych działań.

Dziewczyny ja dzis byłam na kontroli - macica wygląda podobno ok, ładnie się czyści - dalej mam krwawienie. Nie wiem nic więcej bo to szpital z prlu i obsada w nim też się chyba zatrzymała na tym etapie. Dostałam 2 tabletki ARTHROTECu dopochwowo i mam wziąć jedną dziś i jedną jutro... I teraz się zaczęło moje schizowanie bo to lek stosowany na reumatoidalne zapalenie stawów albo przy profilaktyce owrzodzeń żołądka... A ja to mam wsadzić dowcipnie:confused2::confused2::confused2::confused::confused::confused::szok::szok::szok:
Już wyczytałam, że jego skutkiem ubocznym są skurcze macicy i poronienia... Dziwne to jest, żeby przepisywać lek który ma zadziałać skutkami ubocznymi... Bety nie kazali robić ale ja oczywiście myknęłam do labo. No i do kontroli mam iść jeszcze we wtorek.

Dobrze, że unikniesz lyzeczkowania. Wcześniej zaczniesz starania i zrostow się nie nabawisz. Może dali Ci te tabletki, żebyś szybciej i dokładniej się oczyscila... Trzymam kciuki, żeby beta ładnie spadała.

Warto walczyć !!!!!
4 stymulacjie (2 transfer z czwartej )
I jest Marcelina
24tc + 2
630 g .
Wytrwałości .
Dobra klinika i odpowiedni lekarz sprawi cud nawet w beznadziejnych przypadkach jak mój .......
IMG-20170922-WA0007.jpg

Załączniki

• IMG-20170922-WA0007.jpg
    IMG-20170922-WA0007.jpg
    106,5 KB · Wyświetleń: 351
Jeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hmmm...
Z tego co mi wiadomo to działa tak- dłuższa abstynencja=większa ilość,ale słaby ruch i budowa
Krótsza abstynencja 2-3 dni=mniejsza ilość,ale szybkość i budowa się poprawia

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Serio?? To chyba dla nas :-D kurde szkoda ze wczesniej nie zgadalysmy sie na ten temat :p

reklama
Tak crinone. Dzięki bo się już zaczęłam stresować. Ehhhh... Tak się zastanawiam że jak we wtorek miałam transfer to kiedy pierwszą betę mogę zrobić lub sikańca. Chciałabym wiedzieć jak najszybciej się da
Nawet na ulotce masz napisane, ze moga pojawic sie te grudki :) Ja planuje zrobic sikanca w niedziele, to bedzie 6dpt. Moze skusze sie tez jutro ale chyba nie ma sensu. Ja mialam podana blastke 5 dniowa klasy 5ba to moze juz cos bedzie widac. Crio mialam w poniedzialek. Jak masz mozliwosc zrobienia bety to rob moze w 6dpt.

Do góry