tamiza
Fanka BB :)
Jedno? Naczytałam się że jest to nieprzyjemne..Nie bój się to tylko uszczypniecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedno? Naczytałam się że jest to nieprzyjemne..Nie bój się to tylko uszczypniecie
Mój ostatnio rzadko bywa w domu..Hehe to mojego M nie znasz [emoji12] ale trochę akrobacji i jakos to było [emoji5] No moze 2 razy nie daliśmy rady [emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dziękuję!! A powiedz mi proszę co może wyjść z tego scratching? Ogólnie to chyba chodzi o to aby sprawdzić jak endometrium reaguje na hormony tak? A jakieś stany zapalne i ta nieprawidłowa linijność czy jak to się zwie też to wykrywa?Miałam to w lipcu robione. Porównuję do bólu brzucha podczas okresu, ale chwilowe.
Ważne że bez zabiegu się obędzie.Po co Ci takie wątpliwe atrakcje.Organizm sobie poradzi i się oczyści a Ty bez uszczerbku i zbędnych przerw przystapisz do dalszych działań.Dziewczyny ja dzis byłam na kontroli - macica wygląda podobno ok, ładnie się czyści - dalej mam krwawienie. Nie wiem nic więcej bo to szpital z prlu i obsada w nim też się chyba zatrzymała na tym etapie. Dostałam 2 tabletki ARTHROTECu dopochwowo i mam wziąć jedną dziś i jedną jutro... I teraz się zaczęło moje schizowanie bo to lek stosowany na reumatoidalne zapalenie stawów albo przy profilaktyce owrzodzeń żołądka... A ja to mam wsadzić dowcipnie
Już wyczytałam, że jego skutkiem ubocznym są skurcze macicy i poronienia... Dziwne to jest, żeby przepisywać lek który ma zadziałać skutkami ubocznymi... Bety nie kazali robić ale ja oczywiście myknęłam do labo. No i do kontroli mam iść jeszcze we wtorek.
Dziewczyny ja dzis byłam na kontroli - macica wygląda podobno ok, ładnie się czyści - dalej mam krwawienie. Nie wiem nic więcej bo to szpital z prlu i obsada w nim też się chyba zatrzymała na tym etapie. Dostałam 2 tabletki ARTHROTECu dopochwowo i mam wziąć jedną dziś i jedną jutro... I teraz się zaczęło moje schizowanie bo to lek stosowany na reumatoidalne zapalenie stawów albo przy profilaktyce owrzodzeń żołądka... A ja to mam wsadzić dowcipnie
Już wyczytałam, że jego skutkiem ubocznym są skurcze macicy i poronienia... Dziwne to jest, żeby przepisywać lek który ma zadziałać skutkami ubocznymi... Bety nie kazali robić ale ja oczywiście myknęłam do labo. No i do kontroli mam iść jeszcze we wtorek.
Hmmm...Jeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)
@dzoasia żeby to pozamaciczna nie była. Skontaktuj się ze swoim lekarzem raz jeszcze.
Serio?? To chyba dla nas kurde szkoda ze wczesniej nie zgadalysmy sie na ten tematJeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)
Nawet na ulotce masz napisane, ze moga pojawic sie te grudki Ja planuje zrobic sikanca w niedziele, to bedzie 6dpt. Moze skusze sie tez jutro ale chyba nie ma sensu. Ja mialam podana blastke 5 dniowa klasy 5ba to moze juz cos bedzie widac. Crio mialam w poniedzialek. Jak masz mozliwosc zrobienia bety to rob moze w 6dpt.Tak crinone. Dzięki bo się już zaczęłam stresować. Ehhhh... Tak się zastanawiam że jak we wtorek miałam transfer to kiedy pierwszą betę mogę zrobić lub sikańca. Chciałabym wiedzieć jak najszybciej się da