reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, cierpię na ostrogę piętową i aby ją złagodzić chodzę na ultradźwięki. W przyszłym tygodniu mam transfer i nie wiem czy to nie koliduje ze sobą. Jak myślicie? Wiem, że nie są zalecane w ciąży, ale ja w sumie jeszcze w niej nie będę. Ale wolę dmuchać na zimne i jak ma to zaszkodzić kropkowi to zrezygnuję z nich.

Teraz nie bierze, właśnie się zastanawiam jak wyjdą te badania, ale ostatnio jak brał suplementy to było jeszcze gorzej niż przed, także na niego niestety to nie działało ostatnio... zobaczymy tym razem.
A Wy co bierzecie??
No właśnie to jest jakieś dziwne bo mój mąż po syplentach i lekach też miał dużo gorsze wyniki...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny powiedzcie mi proszę bo ja nigdy nie miałam progesteronu w tym żelu który raczej wygląda bardziej jak krem niż żel. Czy to normalne, że na wkładce mam trochę takich białych grudek, jakby resztek tego żelo kremu? Martwię się że mi wypływa i organizm nie dostaje odpowiedniej dawki :(
Bierzesz crinone? Ja mam to samo. To normalne, lekarz mnie uprzedzal.

Dziewczyny, cierpię na ostrogę piętową i aby ją złagodzić chodzę na ultradźwięki. W przyszłym tygodniu mam transfer i nie wiem czy to nie koliduje ze sobą. Jak myślicie? Wiem, że nie są zalecane w ciąży, ale ja w sumie jeszcze w niej nie będę. Ale wolę dmuchać na zimne i jak ma to zaszkodzić kropkowi to zrezygnuję z nich.
Ja bym ci nic nie radziła... pogadałabym z lekarzem przed transferem. Do momentu transferu możesz iść, później bym raczej nie ryzykowała, chyba że po pozytywnej opinii lekarza.

reklama
Do góry