reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz...jak ktoś nie ma problemów albo ciąży nie planuje to nawet nie myśli o tym q10. A nie sądzę że nagle moje 37 komórki po nim odmłodnieją.to tak nie działa niestety...moje już się zestarzały i nic im nie pomoże[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest tak ze jak masz 37 lat to juz nie masz po co brac koenzymu on jest caly czas wytwarzany przez organizm tylko od 30 roku zycia jego produkcja maleje. Bardzo duzo lekarzy poleca jego branie tak jak dhe eliot. Ja uwazam ze warto sprobowac jesli pomoze to dobrze jesli nie to bedziesz miec mniej zmarszczek i lepiej dzialajacy organizm :)
A decyzja nalezy do ciebie czy sprobujesz czy nie

reklama
Kochana ale przy podwyzszonych nk nie bierz koenzymu bo on jeszcze je podnosi
Ok. Dziękuję.
Powiem wam że mam tabletko wstręt. Już chyba wole zastrzyki. Znowu mam prawdziwka w pochwie i na to mam 2 tabletki plus krem dowcipny. Z suplementami na jajka właśnie zjadłam 8 tabletek i zarz chyba żygne. Flee

Ok. Dziękuję.
Powiem wam że mam tabletko wstręt. Już chyba wole zastrzyki. Znowu mam prawdziwka w pochwie i na to mam 2 tabletki plus krem dowcipny. Z suplementami na jajka właśnie zjadłam 8 tabletek i zarz chyba żygne. Flee
Hehe ja dlatego sobie zrobilam przerwe na 2 miesiace od wszystkich mozliwych supli ktore bralam przy ivf. Ale juz teraz grzecznie zaczynam brac wszystko ponownie. Moja watrobka sobie odpoczela wiec trzeba ja podkarmic :)

Wasnie ana i dsdna. Na szpital czekałam ok miesiąca a w szpitalu byłam dokładnie tydzień. Kapilaroskopia to takie usg w wielkim zbliżeniu gdzie oglądane są naczynka krwionośne w skokach przy paznokciach. Mnie doktor prosiła żebym nic nie robiła ze skorkami min tydzień lub dwa - nie jestem pewna. Ten wycinek skórny był najmniej przyjemny ale też bez przesady.

[emoji127] 28.10.2017
Oooo czyli mam duze szanse na to ze tez mnie polozy do szpitala i zrobi wszystko co trzeba :) a na wizyte dlugo czekalas ?
Hehe mi immunolog tez powiedzial ze mam sie zapuscic przy paznokciach :)

reklama
Dziewczyny ale jezeli się okaże że np zarodki do 5 doby nie dotrwaja to co dalej? W sensie chyba tego to juz nie ma jak "naprawic"...? I nie chodzi mi tu o Misis bo u nich paranetry nasienia ok tylko o inne przypadki,kiedy parametry nasienia sa słabsze
To wtedy juz dupa blada i zostajesz bez zarodkow i czasami nawet bez transferu. Ale nam np lekarz na konsultacji w invictie powiedzial jak spytslam czy nie moznabyloby transferowac i zamrozic zarodki w 3 dobie. Odpowiedz byla ze oczywiscie wszystko mozna ale w naszym przypadku jesli problem jest z nasieniem to moze byc tak ze bedziemy miec 10 zarodkow i 10 lub 5 transferow i kazdy zrobiony na slepo i byc moze zupelnie niepotrzebnie bo zarodek i tak nie przetrwa jak w gre wejdzie czynnik meski. I tylko niepotrzebnie bede 2 tygodnie zyc w nadziei

Do góry