reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz nie bierze, właśnie się zastanawiam jak wyjdą te badania, ale ostatnio jak brał suplementy to było jeszcze gorzej niż przed, także na niego niestety to nie działało ostatnio... zobaczymy tym razem.
A Wy co bierzecie??
ProFertil 2x1 Ceviforte C 100 zwykła Wit C 1x1 i fertilMate plastry chłodzące na moszne.
Do tego zdrowiej się odzywiamy... Efekty poznamy za tydzień

Tak crinone. Dzięki bo się już zaczęłam stresować. Ehhhh... Tak się zastanawiam że jak we wtorek miałam transfer to kiedy pierwszą betę mogę zrobić lub sikańca. Chciałabym wiedzieć jak najszybciej się da

Ja chyba w niedziele sikne [emoji6] temperatura mi skoczyła na 37 [emoji15] nie wiem co o tym myśleć, bo leki mogą podnosić temp ale mierze cały tydzień a dopiero dzisiaj drgnęło

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

ProFertil 2x1 Ceviforte C 100 zwykła Wit C 1x1 i fertilMate plastry chłodzące na moszne.
Do tego zdrowiej się odzywiamy... Efekty poznamy za tydzień

Jeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)

Jeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)

Niewykonalne... Nie z moim M ;)

reklama
Super No to szykuje sie ciekawy październik [emoji3] ile nasz już jest? Napewno my dwie - kto jeszcze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja, jeszcze ja :). Dziś miałam miłą niespodziankę - przyszła @, której się zupełnie nie spodziewalam, bo to 22dc (miałam w tym cyklu histeroskopie a ona może przyspieszyć lub opóźnić @ ). Dawno tak się nie cieszyłam :)

Do góry