reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja chyba w niedziele sikne [emoji6] temperatura mi skoczyła na 37 [emoji15] nie wiem co o tym myśleć, bo leki mogą podnosić temp ale mierze cały tydzień a dopiero dzisiaj drgnęło

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi tez dzisiaj temperatura ruszyla do 37,1 ale to moze byc progesteronie. Ty we wtorek mialas transfer? Blastke mialas? Ja tez chyba sikne ale chyba juz jutro :p

Warto walczyć !!!!!
4 stymulacjie (2 transfer z czwartej )
I jest Marcelina
24tc + 2
630 g .
Wytrwałości .
Dobra klinika i odpowiedni lekarz sprawi cud nawet w beznadziejnych przypadkach jak mój .......Zobacz załącznik 823356
Rety...śliczna!:-) Dajecie nam dziewczyny nadzieję <przytul> dziękujemy za nią bo czasmi jej brakuje, przynajmniej mi...

reklama
Koniec!! Endo od poniedziałku nic nie urosło w 16 dc 7.5 mm dodatkowo jakaś nieprawidłowa liniowość czy coś ogólnie całe endo jest do du***
27.09 mam się zgłosić na biopsje endometrium...
Nikt nie wie czemu coś poszło nie tak...

@dżoasia @M@gda ryzykujemy z mężem i robimy biopsje prawdopodobnie 30.09 zobaczymy czy tym razem komórki zapłodnia się prawidłowo. - dodatkowo będziemy trzymać wszystkie do 5 doby. Jeśli nie to od nowego cyklu zacznę kolejną stymulacje i zapłodnimy nasieniem dawcy...
Zobaczymy... Co będzie... Przestałam cokolwiek planować... Nie ma to najmniejszego sensu...

@walczaca o szczescie mówiłam Ci że nic tylko usiąść i płakać.... W październiku walczymy razem!!

Przykro, że jednak endo nie dało rady podrosnac... Ale może jak zrobicie biopsje to lekarz będzie wiedział jak działać i kolejny cykl będzie szczęśliwy

Do góry