reklama
Tamiza... przykro mi! Ehhh! Kazda z nas ma inne przygody. Wiadomo co było przyczyna ? Masz mrozaki? Widziałam, ze masz 9 oscytow- to akurat super... powiedz mi czemu chcecie zapładniac z biopsja z jądra?Koniec!! Endo od poniedziałku nic nie urosło w 16 dc 7.5 mm dodatkowo jakaś nieprawidłowa liniowość czy coś ogólnie całe endo jest do du***
27.09 mam się zgłosić na biopsje endometrium...
Nikt nie wie czemu coś poszło nie tak...
@dżoasia @M@gda ryzykujemy z mężem i robimy biopsje prawdopodobnie 30.09 zobaczymy czy tym razem komórki zapłodnia się prawidłowo. - dodatkowo będziemy trzymać wszystkie do 5 doby. Jeśli nie to od nowego cyklu zacznę kolejną stymulacje i zapłodnimy nasieniem dawcy...
Zobaczymy... Co będzie... Przestałam cokolwiek planować... Nie ma to najmniejszego sensu...
@walczaca o szczescie mówiłam Ci że nic tylko usiąść i płakać.... W październiku walczymy razem!!
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja mam zwykła luteine dowcipną i zawsze coś mi wypływa nie da sie inaczej no chyba że leżałabym cały czas i się nie ruszała także nie masz sie czym martwić.Dziewczyny powiedzcie mi proszę bo ja nigdy nie miałam progesteronu w tym żelu który raczej wygląda bardziej jak krem niż żel. Czy to normalne, że na wkładce mam trochę takich białych grudek, jakby resztek tego żelo kremu? Martwię się że mi wypływa i organizm nie dostaje odpowiedniej dawki
tamiza
Dziękuję  wiem że nie warto było ryzykować... Jak tylko plemniki dadzą tym razem radę to wstąpi we mnie nowa nadziejaCholera strasznie mi przykro. Co za złośliwe endo, szczególnie że jak pamiętam pisałaś że wcześniej zawsze było ok. Ale głowa do góry!!! W końcu pięknie urośnie i będzie transfer a kropek z Tobą zostanie. Przy nie idealnym endo nie ma co ryzykować. Najważniejsze że masz jeszcze aż 9 oocytów. Popatrz na to ile to daje szans! Będzie dobrze jestem pewna!
Przyczyna nieznana M ma azoospermie więc to jedyna droga pozyskania plemnikówTamiza... przykro mi! Ehhh! Kazda z nas ma inne przygody. Wiadomo co było przyczyna ? Masz mrozaki? Widziałam, ze masz 9 oscytow- to akurat super... powiedz mi czemu chcecie zapładniac z biopsja z jądra?
Ale zaplodnily sie komórki tak? I do której doby trzymaliście ?@Summer88 mrozów brak - poprzednio plemniki nie dały rady i nic nie zapłodniło się prawidłowo.
M jest od 3 miesięcy na suplementach które mają zdziałać cuda
misis188
Ta... ja po transferze lerzalam pid cieplitka kołderką 3 godziny to az nogi miałam biale tak ze mnie wylazilo. Az wstyd ni bylo bo cale przescieradlo uswinilam ta luteinaJa mam zwykła luteine dowcipną i zawsze coś mi wypływa nie da sie inaczej no chyba że leżałabym cały czas i się nie ruszała także nie masz sie czym martwić.
tamiza
Miało być NIC BY SIĘ NIE ZAPŁODNIŁO przepraszam że wprowadziłam Cię w błąd.Ale zaplodnily sie komórki tak? I do której doby trzymaliście ?
reklama
walczaca o szczescie
@dreamscometrue powodzenia na wizycie i daj znać po ;-)
Podziel się: