tusiaczzek1988
Fanka BB :)
A czy miałaś sytuację, że ona jednak rosła zamiast spadać??? ***** właśnie patrzę na wynik a ona znowu urosła od wtorku z 1160 do 1239 ;(
Niestety ja miałam taką sytuację że beta lekko przerastała trzy razy tak miałam.
W pierwszej ciąży o której wspominałam kilka postów temu kiedy to obumarła wtedy mimo że była obumarła beta lekko przyrastała dopiero po podaniu tabletki i zabiegu beta tylko już spadała.
W drugiej ciąży w którą zaszłam też naturalnie co się okazało że w macicy nic nie ma a ciąża ukryła się w jajowodzie też były ciągle spadki a zachwile wzrosło. Dopiero po laparoskopi zaczęła tylko spadać.
I w trzeciej gdzie też zaszłam w naturalny sposób ale doszło do poronienia samoistnego druga i trzecia beta rosła a potem sama zaczęła spadac aż spadła do zera bez ingerencji lekarza. Prawdopodobnie ta trzecia też była to ciąża pozamaciczna ale na szczęście udało się że samo się wszystko oczyściło. Bo w macicy nic nie było widać a znowu pani doktor coś jakby widziała w jajowodzie... Także hmm prawdopodobnie macica jeszcze się nie zaczęła wogole oczyszczać u Ciebie skoro beta rośnie...weź tabletki i dopiero potem powtórz betę...niestety to są często procesy długotrwałe tak jak kiedyś wspominałam u mnie trwało to chyba z miesiąc...