Tylko że 3dc to niedziela i wątpię żeby jakiś lab był otwarty dlatego pytam - bo tak to bym właśnie w 3dc zrobiła.Dopytaj lekarza. Albo zrób w 3 dc tylko przed przyjęciem leku
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kurcia w szpitalu na żeromskiego jest całodobowa diagnostyka jak chceszTylko że 3dc to niedziela i wątpię żeby jakiś lab był otwarty dlatego pytam - bo tak to bym właśnie w 3dc zrobiła.
hope322
Doskonale rozumiem, ze sie denerwujesz. Zastanawia mnie dlaczego ta beta rosnie skoro macica sie oczyszcza i dalej krwawisz. Szybkiego spadku sie nie spodziewam ale wydaje mi sie, ze powinna spadac, chociaz minimalnie. Moze idz na usg niech dokladnie sprawdza Ci jajowody czy nie ma przypadkiem ciazy pozamacicznej.We wtorek jak sie okazało że beta dalej nie spada, a nawet od pt urosła to dostałam skierowanie z kliniki na zakończenie ciąży ze względu na graviditas obsoleta (wewnątrzmaciczne obumarcie płodu). Byłam z tym od razu w jednym szpitalu i tam powiedzieli żeby przyjść na czczo rano, to zrobią zabieg. Rano byłam, zrobili badanie i niby ok, jeśli się zgadzam na zabieg to tak będzie po czym lekarka gdzieś zadzwoniła i się okazało że nie ma szans bo nie ma miejsc na oddziale (czy gdzieś tam) i żeby iść do innego szpitala. W drugim się im skończył kontrakt na ten rok a w trzecim baba nie widziała potrzeby łyżeczkowania. I qrwa co ja mam teraz iść od most z tym poronieniem czy qrwa gdzie??!! Sory za nerwy ale już nie mam siły.
dżoasia
ja pitole... co za bagno... Oby przynajmniej zarodki sie udalo wyhodować!!Koniec!! Endo od poniedziałku nic nie urosło w 16 dc 7.5 mm dodatkowo jakaś nieprawidłowa liniowość czy coś ogólnie całe endo jest do du***
27.09 mam się zgłosić na biopsje endometrium...
Nikt nie wie czemu coś poszło nie tak...
@dżoasia @M@gda ryzykujemy z mężem i robimy biopsje prawdopodobnie 30.09 zobaczymy czy tym razem komórki zapłodnia się prawidłowo. - dodatkowo będziemy trzymać wszystkie do 5 doby. Jeśli nie to od nowego cyklu zacznę kolejną stymulacje i zapłodnimy nasieniem dawcy...
Zobaczymy... Co będzie... Przestałam cokolwiek planować... Nie ma to najmniejszego sensu...
@walczaca o szczescie mówiłam Ci że nic tylko usiąść i płakać.... W październiku walczymy razem!!
O no widzisz. Dzięki Ci wielkieKurcia w szpitalu na żeromskiego jest całodobowa diagnostyka jak chcesz
hope322
Kochana bardzo mi przykro Walcz dalej. Uda sie :*Koniec!! Endo od poniedziałku nic nie urosło w 16 dc 7.5 mm dodatkowo jakaś nieprawidłowa liniowość czy coś ogólnie całe endo jest do du***
@dżoasia @M@gda ryzykujemy z mężem i robimy biopsje prawdopodobnie 30.09 zobaczymy czy tym razem komórki zapłodnia się prawidłowo. - dodatkowo będziemy trzymać wszystkie do 5 doby. Jeśli nie to od nowego cyklu zacznę kolejną stymulacje i zapłodnimy nasieniem dawcy...
Zobaczymy... Co będzie... Przestałam cokolwiek planować... Nie ma to najmniejszego sensu...
@walczaca o szczescie mówiłam Ci że nic tylko usiąść i płakać.... W październiku walczymy razem!!
dżoasia
Ty z Huty to będziesz chyba mieć blisko Tylko się nie przestrasz bo tam się schodzi jak do lochuO no widzisz. Dzięki Ci wielkie
Joaszka
A lab w klinice? U mnie czynne...Tylko że 3dc to niedziela i wątpię żeby jakiś lab był otwarty dlatego pytam - bo tak to bym właśnie w 3dc zrobiła.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Kurde strasznie mi przykro... ;-( Liczyłam na dobre wieści. No cóż będziemy razem walczyć w październiku! ( mam nadzieję) ile macie zamrożonych komórek??Koniec!! Endo od poniedziałku nic nie urosło w 16 dc 7.5 mm dodatkowo jakaś nieprawidłowa liniowość czy coś ogólnie całe endo jest do du***
Podziel się: