reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

oj ja dzis pospałam - dopiero sie obudziłam :) jade dzis do kolezanki prasowac malutkie ciuszki ( za miesiac rodzi :) ) oby ten dzien szybko zleciał. Stresuję się wizytą.
Dam znak po powrocie :)
Czekam z niecierpliwością na DOBRE informacje i trzymam kciuki [emoji110] powodzenia na wizycie. [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chciałam przed IVF zrobić sobie badanie LH i FSH. Dziś mam 1dc. A od 3dc mam brać Lamette - stymulacja do IUI. Więc nie wiem czy lepiej robić to badanie w 2dc czyli jutro czy w 4dc czyli w poniedziałek (ale wtedy byłabym już na stymulacji Lamette i nie wiem czy to nie będzie miało jakiegoś wpływu na wynik?)

Dobra, chyba tak zrobie... Najwyżej umrę do wtorku i będzie po problemie [emoji14]
Tak czy siak zrobię betę jeszcze we wtorek po tych tabletkach i zobacze co mi ta baba powie, a oprócz tego umówię się na wiz na środe do kliniki...
Jak zacznie się dziać coś niepokojącego, ostry ból czy brzydki zapach, to leć na ip. Ale przygotuj się na to, że brzuch może cię boleć jak na mocna miesiączkę. Jak dla mnie to we wtorek nie powinnaś robić bety tylko usg żeby sprawdzić jak tam sytuacja.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zawsze wszyscy mówili że progesteron który pochłaniam wpływa na temperaturę i ją podwyżka i że nie ma sensu mierzyć no to nie mierzyłam ale może warto. Wkurza mnie to czekanie i brak oznak. Dziś biorę się za czytanie bo tak leje i tak jest zimno że dupa choćby ze spacerem a tak chętnie bym chociaż do mojego warzywniaka poszła.
Nie sugeruje sie temperatura, bo wiem, ze to od progesteronu. Tak z nudow sobie zmierzylam :p Jak jest podwyzszona to chociaz wiem, ze leki dzialaja heheh.
No jak leje to nic sie nie chce. To lez kochana, czytaj, ogladaj filmy i spij :)

Jak zacznie się dziać coś niepokojącego, ostry ból czy brzydki zapach, to leć na ip. Ale przygotuj się na to, że brzuch może cię boleć jak na mocna miesiączkę. Jak dla mnie to we wtorek nie powinnaś robić bety tylko usg żeby sprawdzić jak tam sytuacja.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobie i jedno i drugie:) A jak mnie już wszystkie szpitale oleją i mój prowadzący lekarz mi każe jednak zrobic to łyżeczkowanie to pójdę prywatnie i w d* ich mam. Macicę mam tylko jedną jak sie wda jakieś zakażenie czy cos to juz na przeszczep mnie nie stać...

Koniec!! Endo od poniedziałku nic nie urosło w 16 dc 7.5 mm dodatkowo jakaś nieprawidłowa liniowość czy coś ogólnie całe endo jest do du***
27.09 mam się zgłosić na biopsje endometrium...
Nikt nie wie czemu coś poszło nie tak...

@dżoasia @M@gda ryzykujemy z mężem i robimy biopsje prawdopodobnie 30.09 zobaczymy czy tym razem komórki zapłodnia się prawidłowo. - dodatkowo będziemy trzymać wszystkie do 5 doby. Jeśli nie to od nowego cyklu zacznę kolejną stymulacje i zapłodnimy nasieniem dawcy...
Zobaczymy... Co będzie... Przestałam cokolwiek planować... Nie ma to najmniejszego sensu...

@walczaca o szczescie mówiłam Ci że nic tylko usiąść i płakać.... W październiku walczymy razem!!

reklama
Dziewczyny chciałam przed IVF zrobić sobie badanie LH i FSH. Dziś mam 1dc. A od 3dc mam brać Lamette - stymulacja do IUI. Więc nie wiem czy lepiej robić to badanie w 2dc czyli jutro czy w 4dc czyli w poniedziałek (ale wtedy byłabym już na stymulacji Lamette i nie wiem czy to nie będzie miało jakiegoś wpływu na wynik?)
Dopytaj lekarza. Albo zrób w 3 dc tylko przed przyjęciem leku

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry