reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe no prawie prawie jeszcze nikt mi tak szczegolowego wywiadu nie przeprowadzil :)
Hehe a mowil do tego ze jestem tak interesujacym przypadkiem bo mam ujemny antykoagulant tocznia a sporo objawow i moze byc duzo u mnie grzebania :)

To może w celach naukowych mógłby Ci sponsora znaleźć wszystkich badań i ewentualnego leczenia:). I jeszcze zapłacić za bycie królikiem doswiadczlnym :p
Byłoby na pampy:D

To wyjade wczesniej. My tez,tak mamy 3 godzinki do niego ale jesli on mi nie pomoze to chyba już nikt. W zyciu nie przypuszczalam ze moja droga z in vitro bedzie tak dluga, bolesna

Kochana doczekasz się zobaczysz . My w sumie 4 lat starań ( trzy stracone na próbach i szukaniu odp lekarza ) z czego rok z invitro i tak naprawdę gdybym sama nie grzebała i drążyła tematu to nie wiem czy nadal bym nie czekała jak to mówili lekarze na "ten zarodek " . Tak naprawdę dopóki nie urodzę mojej księżniczki to nie uwierzę ze się udało [emoji846]Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja niestety nie nadążam w śledzeniu wątku, za szybko piszecie :) ciagle tylko przeskakuje po kilka stron, nie mam jak się udzielać w związku z tym, bo nie jestem na bieżąco, wiec niestety takie moje uczestniczenie nie ma sensu, pewnie i tak niewiele osób mnie kojarzy. Także chciałam tylko dać znać, ze jakby ktoś coś potrzebował ode mnie, to proszę o priv, bo na forum zostaje :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nigdy nie mialam takich zarodkow. Zaplasniali 15 komorek, 8 sie zaplodnilo i w sumie mialam 5 zarodkow 3 kl 8a i 2 kl 8b, 3 pozostale gorszej klasy trzymali do 5 doby ale przestaly sue rizwijac

To wyjade wczesniej. My tez,tak mamy 3 godzinki do niego ale jesli on mi nie pomoze to chyba już nikt. W zyciu nie przypuszczalam ze moja droga z in vitro bedzie tak dluga, bolesna

Misis ale u Was to bardziej wygląda na problemy z nasieniem.

Hej dziewczyny, ja niestety nie nadążam w śledzeniu wątku, za szybko piszecie :) ciagle tylko przeskakuje po kilka stron, nie mam jak się udzielać w związku z tym, bo nie jestem na bieżąco, wiec niestety takie moje uczestniczenie nie ma sensu, pewnie i tak niewiele osób mnie kojarzy. Także chciałam tylko dać znać, ze jakby ktoś coś potrzebował ode mnie, to proszę o priv, bo na forum zostaje :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ej no ja Cię kojarzę[emoji6]jeszcze ze Sataraczek 2017

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Misis oprocz wszystkich cudownych lekow immunologicznych to ja na Twoim miejscu kazalabym trzymac zarodki to 5tej doby. No nie moge uwierzyc ze przy takiej obstawie lekowej zarodki nawet sie nie zagniezdzaja. przy transferze lykasz pol apteki dziennie. Wg mnie niemozliwe zeby nie zadzialalo. I tak mysle co ci moze jeszcze pasnik zaproponowac, skoro ty juz chyba caly mozliwy zestaw mialas...

reklama
Kochana doczekasz się zobaczysz . My w sumie 4 lat starań ( trzy stracone na próbach i szukaniu odp lekarza ) z czego rok z invitro i tak naprawdę gdybym sama nie grzebała i drążyła tematu to nie wiem czy nadal bym nie czekała jak to mówili lekarze na "ten zarodek " . Tak naprawdę dopóki nie urodzę mojej księżniczki to nie uwierzę ze się udało [emoji846]Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekije

Do góry