reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Misis oprocz wszystkich cudownych lekow immunologicznych to ja na Twoim miejscu kazalabym trzymac zarodki to 5tej doby. No nie moge uwierzyc ze przy takiej obstawie lekowej zarodki nawet sie nie zagniezdzaja. przy transferze lykasz pol apteki dziennie. Wg mnie niemozliwe zeby nie zadzialalo. I tak mysle co ci moze jeszcze pasnik zaproponowac, skoro ty juz chyba caly mozliwy zestaw mialas...
Bede na ten temat rozmawiać z ginekologiem tylko sie na razie do niego nie umawiam bo pierwszecwizyta u Pasnika

Oooo widzisz dobrze wiedziec kochana :) a dlugo czekalas od wizyty do pobytu w szpitalu i ile czasu bylas w szpitalu. Ja to sie boje nawet sprawdzic w necie jak ta kapilaroskopia wyglada bo juz mnie palce na sama mysl bola.
A powiedz mi kochana na podstawie jakiego wyniku wziela cie do szpitala bo ja mam tylko dodatnie ana i w nich dkdatnie dsDna
Wasnie ana i dsdna. Na szpital czekałam ok miesiąca a w szpitalu byłam dokładnie tydzień. Kapilaroskopia to takie usg w wielkim zbliżeniu gdzie oglądane są naczynka krwionośne w skokach przy paznokciach. Mnie doktor prosiła żebym nic nie robiła ze skorkami min tydzień lub dwa - nie jestem pewna. Ten wycinek skórny był najmniej przyjemny ale też bez przesady.

[emoji127] 28.10.2017

Misis oprocz wszystkich cudownych lekow immunologicznych to ja na Twoim miejscu kazalabym trzymac zarodki to 5tej doby. No nie moge uwierzyc ze przy takiej obstawie lekowej zarodki nawet sie nie zagniezdzaja. przy transferze lykasz pol apteki dziennie. Wg mnie niemozliwe zeby nie zadzialalo. I tak mysle co ci moze jeszcze pasnik zaproponowac, skoro ty juz chyba caly mozliwy zestaw mialas...
Dziewczyny ale jezeli się okaże że np zarodki do 5 doby nie dotrwaja to co dalej? W sensie chyba tego to juz nie ma jak "naprawic"...? I nie chodzi mi tu o Misis bo u nich paranetry nasienia ok tylko o inne przypadki,kiedy parametry nasienia sa słabsze

@froncia gratuluję i tak pozytywnie zazdroszczę. Ja mam mega wahania nastrojów. Raz myślę że kropek się rozwija i trzyma a potem prawie że rozpacz że za pierwszym razem to szanse nikłe no i wciąż w głowie ta myśl że nie mam mrożaczków na kolejny transfer. Emocje mi bardzo dziś skaczą.
Mam to samo, 6 dni po transferze od akcji ale super
Udało sie do o boze co zrobie. Tez nie mam mrozaka...

reklama
Dziewczyny ale jezeli się okaże że np zarodki do 5 doby nie dotrwaja to co dalej? W sensie chyba tego to juz nie ma jak "naprawic"...? I nie chodzi mi tu o Misis bo u nich paranetry nasienia ok tylko o inne przypadki,kiedy parametry nasienia sa słabsze
My mamy słabe parametry nasienia,
Podali nam w 4 bo 5 wypadała w niedziele... mówią ze 2 by dotrwały, radko sie zdarza ze nic nie dotrwa!

Do góry