reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie to czeka w przyszły czwartek i zostawię w Prokocimiu raptem 1322 zł... hmm... plus nocleg ale i tak taniej niż w Gyn. No chyba że dr Grettka mnie jutro zaskoczy na wizycie i powie żeby odpuścić immunologie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A ktory teraz bedziesz miec transfer, ktore in vitro? Mi kazal sie nie pokazywać jak immunologia nie będzie naprawiona przed ostatnim transferem. To jakie badania tam chcesz robic? Jeśli NK tez to wiesz ze na nue sa zapisy

reklama
Q10 jest produkowany przez organizm tylko ze od 30 roku zycia jego produkcja powoli zwalnia i trzeba sie suplementowac
Wiesz...jak ktoś nie ma problemów albo ciąży nie planuje to nawet nie myśli o tym q10. A nie sądzę że nagle moje 37 komórki po nim odmłodnieją.to tak nie działa niestety...moje już się zestarzały i nic im nie pomoże[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@froncia gratuluję i tak pozytywnie zazdroszczę. Ja mam mega wahania nastrojów. Raz myślę że kropek się rozwija i trzyma a potem prawie że rozpacz że za pierwszym razem to szanse nikłe no i wciąż w głowie ta myśl że nie mam mrożaczków na kolejny transfer. Emocje mi bardzo dziś skaczą.
Przy tych ilosciach lekow Które bierzemy to nigdy nie Powinien się dziwić że mamy wahania nastroju

Wiesz...jak ktoś nie ma problemów albo ciąży nie planuje to nawet nie myśli o tym q10. A nie sądzę że nagle moje 37 komórki po nim odmłodnieją.to tak nie działa niestety...moje już się zestarzały i nic im nie pomoże[emoji20]

Nie wiem czy to może mieć coś wspólnego ale ja przed ostatnim funkcją gdzie pobrali mi 30 komórek jadłam dużo różnych witamin tylko kurde nie spisałam ich ale pytałam między innymi też koenzym Q10 wcześniejsze funkcje poza pierwszą to były pobierane trzy komórki a przy 4 punkcji aż 30 teraz kupiłam sobie zestaw startowy z ferti formuły na poprawę jakości komórek i piję sobie codziennie jakiś tam roztwór, herbatkę i łykam 6 tabletek

Nie wiem czy to może mieć coś wspólnego ale ja przed ostatnim funkcją gdzie pobrali mi 30 komórek jadłam dużo różnych witamin tylko kurde nie spisałam ich ale pytałam między innymi też koenzym Q10 wcześniejsze funkcje poza pierwszą to były pobierane trzy komórki a przy 4 punkcji aż 30 teraz kupiłam sobie zestaw startowy z ferti formuły na poprawę jakości komórek i piję sobie codziennie jakiś tam roztwór, herbatkę i łykam 6 tabletek
No ok...ilość mega
A jakość? Widać różnicę?
Kurde ja to taki sceptyk jestem co do witamin. Na zasadzie-może pomogą,może nie ale raczej nie zaszkodza
Tylko jak słyszę i widzę ciążę tam gdzie dieta i witaminy to abstrakcja,a podstawa życia to fajki i alko to se myślę że to wszystko g...warte...

Mam pytanie do dziewczyn które były na wizycie u Paśnika. Jeszcze do mojej wizyty trochę czasu ale zastanawiam się czy on przyjmuje punktualnie to znaczy mam wizytę na godzinę 13.00 czy jak będę wcześniej jest szansa że mnie przyjmie wcześniej? Czy są opóźnienia w wizytach? Bo ostatnio jak wracałam ze szczepienia w Łodzi to staliśmy w gigantycznym korku i tak sobie zaczęłam kombinować że wyjechali byśmy trochę wcześniej żeby nie wracać w godzinach szczytu

Ja byłam dwa razy i za każdym razem wchodziłam nawet przed czasem . Jechałam 4h a u niego 20 min [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ok...ilość mega
A jakość? Widać różnicę?
Kurde ja to taki sceptyk jestem co do witamin. Na zasadzie-może pomogą,może nie ale raczej nie zaszkodza
Tylko jak słyszę i widzę ciążę tam gdzie dieta i witaminy to abstrakcja,a podstawa życia to fajki i alko to se myślę że to wszystko g...warte...

Nigdy nie mialam takich zarodkow. Zaplasniali 15 komorek, 8 sie zaplodnilo i w sumie mialam 5 zarodkow 3 kl 8a i 2 kl 8b, 3 pozostale gorszej klasy trzymali do 5 doby ale przestaly sue rizwijac

reklama
Teraz będzie trzecie podejście a drugie w programie. Badania wszystkie, które Ci pisałam jakiś czas temu, począwszy od antykoagulantu tocznia a na profilu cytokinowym skończywszy... jestem zapisana właśnie na 28.09

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam ze pytam o to samo po raz kolejny ale jest nas tu troche i wszystkiego nie ogarniam:) oj wydaje mi się ze ci nie odpusci immunologi a lepiej sie zbadac i ew. Wiedzieć co poprawic

Do góry