reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie do dziewczyn które były na wizycie u Paśnika. Jeszcze do mojej wizyty trochę czasu ale zastanawiam się czy on przyjmuje punktualnie to znaczy mam wizytę na godzinę 13.00 czy jak będę wcześniej jest szansa że mnie przyjmie wcześniej? Czy są opóźnienia w wizytach? Bo ostatnio jak wracałam ze szczepienia w Łodzi to staliśmy w gigantycznym korku i tak sobie zaczęłam kombinować że wyjechali byśmy trochę wcześniej żeby nie wracać w godzinach szczytu

reklama
ja zyje podobnie a nie masz problemu z zaśnieciem w nocy? ej i na któej stronie knigi jestes? Coś ruszyło? :):) co teraz czytasz?
Wiesz w tempie 6 stron na godzinę to dżoasia czyta ta sama książkę co wcześniej, tylko jest ze 3 osoby dalej :):)

PS. Miało być rozdziały :)

Ostatnia edycja:
Hej Madziu byłam tak jak mi radziłaś następnego dnia. I diagnoza lepsza ponieważ kość nosowa jest ale bardzo malutka, przezierność karkowa dosyć duża bo 2,8. Zrobiłam badania pappa, zaraz podpieli mi dalsze wizyty pod refundacje. Trafiłam na lekarke bardzo spokojną wszystko mi wytłumaczyła i jakoś się uspokoiłam powidziała że prawdopodobnie taka uroda ale warto to sprawdzić. Było ok. A w sobote dzwoniła do mnie moja prowadząca ciąże zaczeła piepszyć o usunięciu że mam prawo 22 tygodnia ,bo to jej wygląda na dawna. I znowu się zaczeło ja wryk. Wizytę mam 25 u genetyka. Najlepsze że my przed in vitro mielismy robione kariotypy i wyszło wszystko dobrze.
@iwcia82 zanim zaczniecie rozważać ostateczność (która niestety czasami jest konieczna) to rozeznajcie się dobrze, co i jak rzeczywiście się dzieje. Dobrze, że będziecie rozmawiać z genetykiem. My możemy tylko trzymać kciuki i mocno wierzyć, że będzie ok. Może przy takich podejrzeniach watro zrobić amniopunkcję?? Ale to już z lekarzem musicie obgadać.

A to, że wy macie poprawne kariotypy oznacza po prostu małą szansę na mutacje samoistne np podczas produkcji plemników albo przy podziale komórki. Nie są one wykluczone.

Czekamy na dalsze wieści, trzymamy kciuki i wysyłamy tony pozytywnych myśli!!!

Cześć dziewczyny.... chwilkę mnie nie było.. . @Magda wsZystko okiej dziś miala m wizytę jest wsZystko okiej..... beta dzisiaj 2108 PRg 200 i mój kropek ma 6 mm... wizyta za dwa tygodnie:):) to była moja pierwsza wizyta usg :)
Cuuudnie. Kropeczek przytulił się do ciebie mocno, wie, że mama bardzo na niego czekała :):) Masz jakaś fotkę??

reklama
Do góry