reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co ty gadasz nosz kuzwa i tak masz sobie chodzic mimo to ze masz skierowanie do szpitala. Jakas kpina normalnie
No ja juz sie w tym trzecim poryczalam a maz zrobil afere jakiejs w sumie niewinnej babie, ktora tylko powiedziala gdzie mamy szukac tej poradni gin ale powiedziala tez ze mieli strasznie duzo zabiegow dzis i nie wie jak to bedzie... to juz grzesiek z qrwami na nia naskoczyl...

reklama
Juz po prenatalnym dwa razy wchodzilam czekalismy bo dzidzia sie ulozyla glowa na dol, plecami i nie chciala pokazac Nic woec nawet plci nie znany jedziemy w poniedzialek znowu bo nawet plytki nie mamy i dr powiwdzial zebysmy przyjechali to moze bedzie lepiej wszystko i dzidzia ulozy sie juz ladnie robil mi przez brzuch i dopochwowo bo taki leniuszek co chcial zobaczyc zobaczyc zobaczyl wszystko jest dobrze w poniedzialek juz nie bedziemy placili mowil ze jedna dziewczyna przychodzila 3 dni tak bo tez sie dzidzia ulozyla najwazniesze ze jest ok wyniki z krwi za 2 tyg ale wizyte mam u ginel 28 wrzesnia to moze juz beda trzeba sie dowiadywac.To tyle
Zjedz zelki przed nastepnym badaniem sprawdzony sposob mamusiek na ruchliwe dziecko przy badaniu :)

super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)

No ja juz sie w tym trzecim poryczalam a maz zrobil afere jakiejs w sumie niewinnej babie, ktora tylko powiedziala gdzie mamy szukac tej poradni gin ale powiedziala tez ze mieli strasznie duzo zabiegow dzis i nie wie jak to bedzie... to juz grzesiek z qrwami na nia naskoczyl...
I bardzo dobrze ja to bym im tam taki rozpierdol zrobila ze glowa mala. Jak tak mozna traktowac czlowieka. Nastepnym razem jak spotka was taka sytuacja idzcie do dyrekcji i przedstawcie jak wyglada sytuacja przyjma was odrazu

super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)
To cudownie, bardzo się cieszę ,że wszystko ok

Poczekaj aż zrobi sie chłodniej :D:D To sam się wprowadzi. Tak właśnie wprowadziła się Bójka - stwierdziła, że za zimno, żeby mieszkać na dworze i lepiej w domu będzie :)
mój "kici kici" chyba lubi zimę... W tamtym roku miał nas totalnie w d***:-D
Wiesz... Myślałam sobie to samo... serio... m.in. moja córcia będzie Żywia - boginka płodności i urodzaju - niej jej w dzieciach wynagradza ;)
I tak pewnie "dzieciaki" zrobią co zechcą.. Nie sądzę żeby w tych sprawach słuchały się mamy.... Przynajmniej ja się nie słuchałam :p

Cudowne uczucie. Gratulacje kochana :)

reklama
no to rzeczywiście kiepsko...

Do góry