reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)
A ktory to Twój dpt?

reklama
I bardzo dobrze ja to bym im tam taki rozpierdol zrobila ze glowa mala. Jak tak mozna traktowac czlowieka. Nastepnym razem jak spotka was taka sytuacja idzcie do dyrekcji i przedstawcie jak wyglada sytuacja przyjma was odrazu
A widzisz o tym nie pomyslalam. Ale w tym drugim podobno lekarz konsultowal sie z ordynatorem... faktycznie gdzies lazil zanim mnie przyjal...

mój "kici kici" chyba lubi zimę... W tamtym roku miał nas totalnie w d***:-D

I tak pewnie "dzieciaki" zrobią co zechcą.. Nie sądzę żeby w tych sprawach słuchały się mamy.... Przynajmniej ja się nie słuchałam :p
To nawet dobre bylo bo zakazany owoc najlepiej smakuje, zawsze ten dreszcz emocji czy ktos wejdzie czy nie;P a teraz to nieraz trzeba migreny wymyslac:)

@gosia321 ekspercie od wyników:D nie mam jeszcze wszystkich wczorajszych wyników ale wyszło mi tak:
- homocysteina 7,9 - dobrze, co nie? :D (tu jest napisane, że w przypadku ciąży bez suplementacji folianami powinno być poniżej 10, ale jest nawet poniżej 8 to chyba git?:)
- APTT 25,3 sek (norma 22-37 - tu chyba mogłoby być więcej...)
- INR 1 (0,9-1,2), wskaźnik protrombiny 100% (80-120%)
- p/c antykardiolipidowe IgG 5,23 (0-10 ujemny, powyżej 20 dodatni)
- p/c antykardiolipidowe IgM 4,23 (0-20 ujemny, powyżej 40 dodatni)
Więc póki co to jest git?

tylko cholesterol całkowity mi wyszedł 5,04 (3,00-5,00) i nie wiem czy to nie po tych plackach ziemniaczanych :D
Hehe cholesterol pewnie po plackach :) bo nie jest jakis bardzo wysoki
Aptt i inr super
Homocysteina tez tylko pamietaj ze wiekszosc z nas te wyniki ma w normie a caloksztalt wynikow daje obraz i najwazniejszy jest wynik mutacji. Ja tez mialam homocysteine na poziomie 8.5 czyli spoko i uklad krzepniecia tez w normie. Trzymam kciuki zeby mthfr byla ujemna

reklama
super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)
Gratulacje :) Maleńkie serduszko to jest to!!!

Do góry