reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)
A ktory to Twój dpt?

reklama
I bardzo dobrze ja to bym im tam taki rozpierdol zrobila ze glowa mala. Jak tak mozna traktowac czlowieka. Nastepnym razem jak spotka was taka sytuacja idzcie do dyrekcji i przedstawcie jak wyglada sytuacja przyjma was odrazu
A widzisz o tym nie pomyslalam. Ale w tym drugim podobno lekarz konsultowal sie z ordynatorem... faktycznie gdzies lazil zanim mnie przyjal...

mój "kici kici" chyba lubi zimę... W tamtym roku miał nas totalnie w d***:-D

I tak pewnie "dzieciaki" zrobią co zechcą.. Nie sądzę żeby w tych sprawach słuchały się mamy.... Przynajmniej ja się nie słuchałam :p
To nawet dobre bylo bo zakazany owoc najlepiej smakuje, zawsze ten dreszcz emocji czy ktos wejdzie czy nie;P a teraz to nieraz trzeba migreny wymyslac:)

@gosia321 ekspercie od wyników:D nie mam jeszcze wszystkich wczorajszych wyników ale wyszło mi tak:
- homocysteina 7,9 - dobrze, co nie? :D (tu jest napisane, że w przypadku ciąży bez suplementacji folianami powinno być poniżej 10, ale jest nawet poniżej 8 to chyba git?:)
- APTT 25,3 sek (norma 22-37 - tu chyba mogłoby być więcej...)
- INR 1 (0,9-1,2), wskaźnik protrombiny 100% (80-120%)
- p/c antykardiolipidowe IgG 5,23 (0-10 ujemny, powyżej 20 dodatni)
- p/c antykardiolipidowe IgM 4,23 (0-20 ujemny, powyżej 40 dodatni)
Więc póki co to jest git?

tylko cholesterol całkowity mi wyszedł 5,04 (3,00-5,00) i nie wiem czy to nie po tych plackach ziemniaczanych :D
Hehe cholesterol pewnie po plackach :) bo nie jest jakis bardzo wysoki
Aptt i inr super
Homocysteina tez tylko pamietaj ze wiekszosc z nas te wyniki ma w normie a caloksztalt wynikow daje obraz i najwazniejszy jest wynik mutacji. Ja tez mialam homocysteine na poziomie 8.5 czyli spoko i uklad krzepniecia tez w normie. Trzymam kciuki zeby mthfr byla ujemna

reklama
super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)
Gratulacje :) Maleńkie serduszko to jest to!!!

Do góry