reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

super. serduszko bije, wszystko ok. widzialam i slyszalam serduszko, przezycie nie do opisania :) tworzacy sie kregoslup, zalazki raczek, nozek pewnie tez ale cialko zolte zaslanialo, epowina, ahhh cud normalnie, kolejna wizyta za 3 tyg.a do mnie nadal nie dochodzi :) aaaa no i mam moja upragniona karte ciazy, jak chodzilam do lekarza to tak zazdroscilam innym tych kart :) a teraz mam swoja :) kiedy Ty masz wizyte serduszkowa? mialas transfer 2 dni po mnie to pewnie wizyta piatek? sobota? msm nadzieje ze tez zobaczysz i uslyszysz piekne serduszko :)
Który masz dpt? Ja mam wizytę w sobotę. Mam pietra trochę, boję się, że mogę nie usłyszeć serduszka... Ile ma mm? Czy już ponad 1cm?super, że wszystko ok [emoji7]
no wlasnie mi nie zmierzyl :( a ja dopiero jak wyszlam to sie kapnelam ze nie zapytalam, mysle ze ponad 1 cm musi juz miec . transfer mialam 17.08

reklama
no wlasnie mi nie zmierzyl :( a ja dopiero jak wyszlam to sie kapnelam ze nie zapytalam, mysle ze ponad 1 cm musi juz miec . transfer mialam 17.08[/QUOTE]
ja przed gabinetem czulam sie jak przed egzaminem jakims, serce mi walilo jak nie wiem, bedzie dobrze zobaczysz :)

Tak, tak. Bez bicia przyznaje się, że zabrakło mi chwilowo umiejętności czytania ze zrozumieniem [emoji24][emoji24][emoji24]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry