reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ooo ironio !! Tak sobie myślę że jak będzie nam dane mieć córkę to wcale nie będę jej umoralniać... Ja często słyszałam uważaj żebyś nie wpadła...cholera! Jak ja bym bardzo chciała teraz wpaść....
Życie pisze różne scenariusze.. Niestety my nie mamy na to wpływu...
Tule Cię mocno!! Jesteś mega silna babka!!
Musisz wierzyć że teraz będzie już tylko dobrze... Choć wiem że strasznie trudno się przestawiać na pozytywne myślenie aaale kto da radę jak nie Ty?!!!
oj tez słyszałam to tysiac razy ...uwazaj bo wpadniesz...a tu tyle staran i nic...

reklama
@gosia321 ekspercie od wyników:D nie mam jeszcze wszystkich wczorajszych wyników ale wyszło mi tak:
- homocysteina 7,9 - dobrze, co nie? :D (tu jest napisane, że w przypadku ciąży bez suplementacji folianami powinno być poniżej 10, ale jest nawet poniżej 8 to chyba git?:)
- APTT 25,3 sek (norma 22-37 - tu chyba mogłoby być więcej...)
- INR 1 (0,9-1,2), wskaźnik protrombiny 100% (80-120%)
- p/c antykardiolipidowe IgG 5,23 (0-10 ujemny, powyżej 20 dodatni)
- p/c antykardiolipidowe IgM 4,23 (0-20 ujemny, powyżej 40 dodatni)
Więc póki co to jest git?

tylko cholesterol całkowity mi wyszedł 5,04 (3,00-5,00) i nie wiem czy to nie po tych plackach ziemniaczanych :D
Pewnie po plackach.

dziewczyny jak czytam wasze posty i wiedze na temat ivf to az mi wstyd ze ja taka zielona jestem... połowy wyników badan krwi nie widziałam na oczy... :(

reklama
Już wiem ale dziwi mnie to jeszcze mówił że endometrumi ładne jak by mial o przyjąć dzieciątko nie wiem co o tym wszystkim myśleć
Ehh...nadzieja zawsze jest. endo rośnie po owu...
Tyle że żeby coś się w nim zagnieździło to musi dojść do zapłodnienia...
I tu pies pogrzebany[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry