dżoasia
Fanka BB :)
Moim zdaniemozesz brac - ja bralam magneB6 2x2 przez kilka dni a potem schodzilam powoli do 1x1Biore Femibion1 , witaminę d3 , kwas foliowy ..ale magnezu nie bralam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniemozesz brac - ja bralam magneB6 2x2 przez kilka dni a potem schodzilam powoli do 1x1Biore Femibion1 , witaminę d3 , kwas foliowy ..ale magnezu nie bralam?
Mnie dr też poleca krótki, mówi że teraz trochę inaczej do tego podejdziemy niż ostatnio.Ja mam amh 16 i miałam dwa razy krótki.
Magda a chcesz o nich słuchać w wiadomościach?? Przecież jakby dżoasia do niej dołączyła to by była taka rozpierucha że hejzylwia, moze z krakowa jesteś?? Bo cos czuję, że Dżoasia by do ciebie dołączyla na tą libacje
No może, ale ja też nie chce dostać dużej hiperki i trafić do szpitala...No to masz twardy orzech do zgryzienia... moze po prostu sie przestraszyl...
Klinika Gyncentrum?? Jeśli tak to idź do dr G. Juz któraś pisała że M złe leki rozpisał i dupa była. On ma rękę do transferów ale chyba do rozpisywania stymulacji juz nie bardzoCześć dziewczyny,
Jestem po wizycie której celem było omówienie nie udanej procedury im vitro ( zero zarodków)
Więc dr pozytywnie mnie zaskoczył gdyż nie mówił "tak się zdaza " tylko przyznał że stymulacja była nie odpoeiednia ale świadomie ja wybrał gdyż mam AMH 11 i bardzo policystyczne jajniki dlatego wybrał krótki protokół co do punkcji to zrobił ja bo mój estradiol był grubo ponad 3000 i nie chciał żebym wylądowała w szpitalu z powodu hipetki dlatego zakończył stymulację .
Ogólnie powiedział że on nie zaleca długiego protokołu ale jeśli dr G się podejmie to nie widzi zastrzeżeń tzn to moje i dr G ryzyko...
Stanęło na tym że omówi mój przypadek z dr G a ja mam zrobić kariotypy i widzimy się za miesiąc.
Mam mętlik w głowie...
Ja w trakcie stymulacji brałam magne B6 3x2Moim zdaniemozesz brac - ja bralam magneB6 2x2 przez kilka dni a potem schodzilam powoli do 1x1
Cześć dziewczyny,
Jestem po wizycie której celem było omówienie nie udanej procedury im vitro ( zero zarodków)
Więc dr pozytywnie mnie zaskoczył gdyż nie mówił "tak się zdaza " tylko przyznał że stymulacja była nie odpoeiednia ale świadomie ja wybrał gdyż mam AMH 11 i bardzo policystyczne jajniki dlatego wybrał krótki protokół co do punkcji to zrobił ja bo mój estradiol był grubo ponad 3000 i nie chciał żebym wylądowała w szpitalu z powodu hipetki dlatego zakończył stymulację .
Ogólnie powiedział że on nie zaleca długiego protokołu ale jeśli dr G się podejmie to nie widzi zastrzeżeń tzn to moje i dr G ryzyko...
Stanęło na tym że omówi mój przypadek z dr G a ja mam zrobić kariotypy i widzimy się za miesiąc.
Mam mętlik w głowie...
Ja to pisałam. Miałam zamiar iść do dr G ale boje się konsekwencji a są one duże jeśli dr M ma rację.... Obaj są doświadczeni ...Klinika Gyncentrum?? Jeśli tak to idź do dr G. Juz któraś pisała że M złe leki rozpisał i dupa była. On ma rękę do transferów ale chyba do rozpisywania stymulacji juz nie bardzo