reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie pomyslalam wczesniej ze wybieram sie jutro na badania i smaze placki ziemniaczane. Myslicie ze jak je wpiernicze teraz a na badania pojade kolo 8.30 to moze zafalszowac wyniki morfologii i homocysteiny i cholesterolu?

reklama
Sama nie będę, boje sie, zreszta pózniej kto mi wypisze recepte( zostały mi 2 op po Tacie-zawał) Tak sobie myśle, ze następnym razem to juz na bank chce z heparyna ale chciałabym teraz zrobić wszystko co możliwe,żeby sie udało [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
I robisz wszystko co tylko się da, także teraz myślenie pozytywne i 30 będziemy pić szampana :-D

Niby fajki to takie zło...
A wśród tych koleżanek co właśnie zaszły, u obu pali facet,a jedna pali sama też...i piwka sobie nie odmawia...a w ciąży przerzucila się na redsa...

Mój M nigdy nie palił,wódka na święta,sport,dieta,jajek nie przegrzewa a nasienie średnie...

Gdzie tu sens i logika?[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To co pisalam dotyczylo tych co maja problem i podchodza do ivf.
Oczywiscie ze ludzie pala pija i w ciaze zachodza ale tu byla mowa o czyms innym[emoji6]

To odstawiasz leki, czekasz na @ i raczej mozesz podchodzic od razu. Chyba ze ci kaze porobic jakies badania czy cos... A co ci powiedzial o lekach? Masz powtorzyc jeszcze bete?
Mam odstawić leki brałam tylko prolutex w zastrzykach ... jutro mam się dowiedzieć czy coś zamrozili... jestem załamana... mam dość wszystkiego.. jeżeli by się zadziało jak wtedy miałam ten ból 13wrzesnia to dziś by coś pokazało.. wynik jest taki jaki jest i nic nie poradze.. dziś już nie wezmę tego zastrzyku.. czekam na ta jebana @

Sama nie będę, boje sie, zreszta pózniej kto mi wypisze recepte( zostały mi 2 op po Tacie-zawał) Tak sobie myśle, ze następnym razem to juz na bank chce z heparyna ale chciałabym teraz zrobić wszystko co możliwe,żeby sie udało [emoji29]

Tak jak misis pisala u mnie w Klinice to chyba standard po prostu. Ale chyba warto je mieć. Kochana a Ty masz mrozaczki czy od nowa zaczynacie? Trzymam bardzo za Ciebie kciuki już naprawdę każdej się należy ale Tobie po tych wszystkich przejsciach szczególnie kibicuję

---24tc---

O której Kochana jutro? Będę ściskać kciuki od samego rana!
Mogę zapytać raz jeszcze który to Wasz transfer? Po ostatnim pamiętam,że musiałaś trochę poczekać... a na aku się jeszcze wybierasz?

Od 9 w klinice, intralipid, transfer, pózniej Aku i pewnie pod wieczór dopiero w domu będę . A to mój dopiero drugi transfer,pół roku w ciąży bez ciąży [emoji58]

Mam odstawić leki brałam tylko prolutex w zastrzykach ... jutro mam się dowiedzieć czy coś zamrozili... jestem załamana... mam dość wszystkiego.. jeżeli by się zadziało jak wtedy miałam ten ból 13wrzesnia to dziś by coś pokazało.. wynik jest taki jaki jest i nic nie poradze.. dziś już nie wezmę tego zastrzyku.. czekam na ta jebana @
Ehh... to czekamy razem. Mnie tak brzuch caly czas boli jakbym zaraz miala dostac. qrwa nic nie leci a tylko mi przypomina o tym co sie stalo

Ehh... to czekamy razem. Mnie tak brzuch caly czas boli jakbym zaraz miala dostac. qrwa nic nie leci a tylko mi przypomina o tym co sie stalo
Ciekawe jak u mnie to pójdzie..mam nadzieję że szybko ..tylko teraz znowu w stresie czekam do jutra czy udało się coś zamrozić;(
Ty jeszcze nie dostałaś? Przynajmniej wiesz że Twoje dzieciaczki na Ciebie czekają:(

reklama
Ja nie palę rzuciłam on też rzucił przed podejściem z pół roku Ale jak oddawal pierwszy raz nasienie do badania to tak sie stresowal ze zaczął palić i co zrobisz nic nie zrobisz ma skończyć palić od jutra ;)
Kochana wiem ze to trudne ale jak rzuci odczekajcie te 3miesiace zeby byc pewnym ze plemniki nie sa uszkodzone. I opiernicz go ze zaczal znowu palic[emoji12]

Do góry