reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuje [emoji6] ja mam 27 a normy takie same, lekarz heparyna nie dał tylko acard i tak rozkminiam czy moze jednak go naciskać? A w domu clexane mam...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Wiesz co może dlatego ze acardu nie mam. Bo mam uczulenie. A jaką masz dawkę tego clexane? Ja mam 0,4. Kurde sama sobie zastrzykow nie ładuj, pogadaj z lekarzem. Ja pije jeszcze Medargin to jest bez recepty. Tylko ja mam problem z przepływami...

---24tc---

Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?

Moze juz w następnym cyklu podchodzic, albo na naturalnym albo na sztucznym z lekami.

Piotruś 2100 a Olcia 2950

[emoji127] 28.10.2017

Wow, No to pięknie juz [emoji6]

a ja mysle ze z jakiegos powodu lekarze kaza zrobic najwczesniej 11 dpt a nie 6 czy 8. gdyby wszystkim beta w 8 dpt wychodzila to lekarze kazaliby robic 8 a nie 11 dpt. nie chce robic nadziei ale mnie np. pierwszym razem dopiero 9 dpt wyszla 3,75 nie skonczylo sie dobrze ale pewnie gdybym zrobila 8 to by nic nie wyszlo i nawet bym nie wiedziala ze cos sie zadzialo
A u mnie na odwrot:) jakbym za pierwszym razem poszla 12dpt wg zalecen to tez bym nie wiedziala ze cis bylo na rzeczy. Evelin, wiem ze nadzieje umiera ostatnia ale moze jakbys wtedy odstawila leki od razu to by sie to tyle czasu nie ciagnelo...

Nie.... przykro mi [emoji853]

Czyli nasienie nie jest ok.... spróbujcie jeszcze raz iui ( ale tak bardziej dla spokoju ducha) i zaczynajcie Ivf

No właśnie juz zaczynam świrować [emoji848][emoji58]

O której Kochana jutro? Będę ściskać kciuki od samego rana!
Mogę zapytać raz jeszcze który to Wasz transfer? Po ostatnim pamiętam,że musiałaś trochę poczekać... a na aku się jeszcze wybierasz?

No ja nie wiem co jest nie tak biore tyle lekow na podtrzymanie i jeszcze cos nie raz leci, normalnie rece opadaja. chyba zostaje mi tylko lezenie w lozku i nic nie robienie.... :(
Ja brałam dupka luteine zastrzyki prolutex. Kosmos ile progesteronu. Hmm a mialas posiew robiony? U mnie lekarka podejrzewala ze może bakterie szkodzą cały czas mi zle wyniki wychodza. I kilka mm owodni się nie skleilo. Ogólnie jeśli jesteś przebadana i nic złego się nie dzieje to miedzy 16-20tc takie plamienia mijają samoistnie. Ja najpierw prowadziłam tryb leniwej królowej jak to mamaginekolog mowi a potem się wkurzylam położyłam się na trzy tygodnie do łóżka i może zbieg okoliczności ale minęło. Znajoma natomiast do końca ciąży plamila lekarz kazał jej się nie przejmować wszystko robiła i szczęśliwie urodziła.

---24tc---

reklama
Wiesz co może dlatego ze acardu nie mam. Bo mam uczulenie. A jaką masz dawkę tego clexane? Ja mam 0,4. Kurde sama sobie zastrzykow nie ładuj, pogadaj z lekarzem. Ja pije jeszcze Medargin to jest bez recepty. Tylko ja mam problem z przepływami...

---24tc---

Sama nie będę, boje sie, zreszta pózniej kto mi wypisze recepte( zostały mi 2 op po Tacie-zawał) Tak sobie myśle, ze następnym razem to juz na bank chce z heparyna ale chciałabym teraz zrobić wszystko co możliwe,żeby sie udało [emoji29]

Do góry