kredka82
Fanka BB :)
Suoer wiadomosciRośnie w tydzień 200 g. Jestem z niego bardzo zadowolona
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suoer wiadomosciRośnie w tydzień 200 g. Jestem z niego bardzo zadowolona
[emoji127] 28.10.2017
Nie udało się . ...
I z tego co pamiętam bierzesz jutro jedną blastkę? Będzie dobrze, czas przełamać złą passę ;-)Od 9 w klinice, intralipid, transfer, pózniej Aku i pewnie pod wieczór dopiero w domu będę . A to mój dopiero drugi transfer,pół roku w ciąży bez ciąży [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dziwi mnie ze kliniki nie mowia takich rzeczy od razu. Do mnie po transferze przysxla embriolog i pow jak sprawa wyglafa,na drugi dzien tez dzwonila ze ostatniego takze zamrozila.ty powinnas sxybko dostac, mysle ze za kilka dni, max tydzienCiekawe jak u mnie to pójdzie..mam nadzieję że szybko ..tylko teraz znowu w stresie czekam do jutra czy udało się coś zamrozić;(
Ty jeszcze nie dostałaś? Przynajmniej wiesz że Twoje dzieciaczki na Ciebie czekają
Zastrzele Cie! Dzisiaj rano myslalam o plackach i takiej sobie ochoty narobilam... a obiad mam z wczoraj..Dziewczyny nie pomyslalam wczesniej ze wybieram sie jutro na badania i smaze placki ziemniaczane. Myslicie ze jak je wpiernicze teraz a na badania pojade kolo 8.30 to moze zafalszowac wyniki morfologii i homocysteiny i cholesterolu?
Ja też miałam codziennie raport sms od mojej lekarkiDziwi mnie ze kliniki nie mowia takich rzeczy od razu. Do mnie po transferze przysxla embriolog i pow jak sprawa wyglafa,na drugi dzien tez dzwonila ze ostatniego takze zamrozila.ty powinnas sxybko dostac, mysle ze za kilka dni, max tydzien
A transfer miałaś w 3 dobie resztę trzymali dłużej, czy z jakiego względu nie wiesz jak z mrożeniem pozostałych zarodków...? Ja od razu w dniu transferu wiedziałam, co z resztą.Ciekawe jak u mnie to pójdzie..mam nadzieję że szybko ..tylko teraz znowu w stresie czekam do jutra czy udało się coś zamrozić;(
Ty jeszcze nie dostałaś? Przynajmniej wiesz że Twoje dzieciaczki na Ciebie czekają
Haha ale mam pycha chrupiaceZastrzele Cie! Dzisiaj rano myslalam o plackach i takiej sobie ochoty narobilam... a obiad mam z wczoraj..
A Ty mi tu z plackami wyjezdzasz! Wez wyslij z 10[emoji6]
Cudnie!!!I są bardzo dobre!
Oboje przybrali na wadze po 200 g. Przepływy wciąż ok wiec jan jestem zadowolona z wyniku usg. Mały ma mniej wód plodowych ale nie ma tragedii jeszcze.
[emoji127] 28.10.2017