reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od 9 w klinice, intralipid, transfer, pózniej Aku i pewnie pod wieczór dopiero w domu będę . A to mój dopiero drugi transfer,pół roku w ciąży bez ciąży [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
I z tego co pamiętam bierzesz jutro jedną blastkę? Będzie dobrze, czas przełamać złą passę ;-)

Ciekawe jak u mnie to pójdzie..mam nadzieję że szybko ..tylko teraz znowu w stresie czekam do jutra czy udało się coś zamrozić;(
Ty jeszcze nie dostałaś? Przynajmniej wiesz że Twoje dzieciaczki na Ciebie czekają:(
Dziwi mnie ze kliniki nie mowia takich rzeczy od razu. Do mnie po transferze przysxla embriolog i pow jak sprawa wyglafa,na drugi dzien tez dzwonila ze ostatniego takze zamrozila.ty powinnas sxybko dostac, mysle ze za kilka dni, max tydzien

Dziewczyny nie pomyslalam wczesniej ze wybieram sie jutro na badania i smaze placki ziemniaczane. Myslicie ze jak je wpiernicze teraz a na badania pojade kolo 8.30 to moze zafalszowac wyniki morfologii i homocysteiny i cholesterolu?
Zastrzele Cie! Dzisiaj rano myslalam o plackach i takiej sobie ochoty narobilam... a obiad mam z wczoraj..
A Ty mi tu z plackami wyjezdzasz! Wez wyslij z 10[emoji6]

Ciekawe jak u mnie to pójdzie..mam nadzieję że szybko ..tylko teraz znowu w stresie czekam do jutra czy udało się coś zamrozić;(
Ty jeszcze nie dostałaś? Przynajmniej wiesz że Twoje dzieciaczki na Ciebie czekają:(
A transfer miałaś w 3 dobie resztę trzymali dłużej, czy z jakiego względu nie wiesz jak z mrożeniem pozostałych zarodków...? Ja od razu w dniu transferu wiedziałam, co z resztą.

reklama
Do góry