reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po paleniu musi minac min 3 miesiace zeby plemniki sie odbudowaly. Tak szczerze Ci powiem ze wydawanie kasy na ivf i palenie fajek to troche bez sensu.. to jest zmniejszanie szans na wlasne zyczenie...
I nie mow mi ze ciezko rzucic bo ja palilam 15 lat i rzucilam z dnia na dzien wiedzac ze tu chodzi o moje dziecko. Nie pale prawie dwa lata i chocby nie wiem co nie zapale bo taka zawzieta jestem i tego zycze[emoji9]
Ja nie palę rzuciłam on też rzucił przed podejściem z pół roku Ale jak oddawal pierwszy raz nasienie do badania to tak sie stresowal ze zaczął palić i co zrobisz nic nie zrobisz ma skończyć palić od jutra ;)

Super...wreszcie jakieś dobre wieści :)
Twoja reprymenda dała efekt. Dobra matka z Ciebie będzie :D
Niech dzieciaki dalej rosną.
Zostajesz w szpitalu czy pozwolą Ci jeszcze na chwilę wrócić do domu?
Zostaje juz do końca. Nie lubię szpitali śle czuje się tu bezpiecznie. Wczoraj ledwie zgłosiłam położnej ze zaczynam plamic a 3 min później juz byłam na łóżku badana przez lekarza. Dzień wcześniej jak pojawiły się skurcze dostałam szybko kroplowki itd. Także nie naciskam nawet na wyjście do domu.

[emoji127] 28.10.2017

Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?

Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?
To odstawiasz leki, czekasz na @ i raczej mozesz podchodzic od razu. Chyba ze ci kaze porobic jakies badania czy cos... A co ci powiedzial o lekach? Masz powtorzyc jeszcze bete?

reklama
Dziewczyny ale po co powtarzać robić sobie nadzieje.. co ma ruszyc ? Z 1.20 nagle co? Do 100? To jest nierealne ...
a ja mysle ze z jakiegos powodu lekarze kaza zrobic najwczesniej 11 dpt a nie 6 czy 8. gdyby wszystkim beta w 8 dpt wychodzila to lekarze kazaliby robic 8 a nie 11 dpt. nie chce robic nadziei ale mnie np. pierwszym razem dopiero 9 dpt wyszla 3,75 nie skonczylo sie dobrze ale pewnie gdybym zrobila 8 to by nic nie wyszlo i nawet bym nie wiedziala ze cos sie zadzialo

Do góry