reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po paleniu musi minac min 3 miesiace zeby plemniki sie odbudowaly. Tak szczerze Ci powiem ze wydawanie kasy na ivf i palenie fajek to troche bez sensu.. to jest zmniejszanie szans na wlasne zyczenie...
I nie mow mi ze ciezko rzucic bo ja palilam 15 lat i rzucilam z dnia na dzien wiedzac ze tu chodzi o moje dziecko. Nie pale prawie dwa lata i chocby nie wiem co nie zapale bo taka zawzieta jestem i tego zycze[emoji9]
Ja nie palę rzuciłam on też rzucił przed podejściem z pół roku Ale jak oddawal pierwszy raz nasienie do badania to tak sie stresowal ze zaczął palić i co zrobisz nic nie zrobisz ma skończyć palić od jutra ;)

Super...wreszcie jakieś dobre wieści :)
Twoja reprymenda dała efekt. Dobra matka z Ciebie będzie :D
Niech dzieciaki dalej rosną.
Zostajesz w szpitalu czy pozwolą Ci jeszcze na chwilę wrócić do domu?
Zostaje juz do końca. Nie lubię szpitali śle czuje się tu bezpiecznie. Wczoraj ledwie zgłosiłam położnej ze zaczynam plamic a 3 min później juz byłam na łóżku badana przez lekarza. Dzień wcześniej jak pojawiły się skurcze dostałam szybko kroplowki itd. Także nie naciskam nawet na wyjście do domu.

[emoji127] 28.10.2017

Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?

Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?
To odstawiasz leki, czekasz na @ i raczej mozesz podchodzic od razu. Chyba ze ci kaze porobic jakies badania czy cos... A co ci powiedzial o lekach? Masz powtorzyc jeszcze bete?

reklama
Dziewczyny ale po co powtarzać robić sobie nadzieje.. co ma ruszyc ? Z 1.20 nagle co? Do 100? To jest nierealne ...
a ja mysle ze z jakiegos powodu lekarze kaza zrobic najwczesniej 11 dpt a nie 6 czy 8. gdyby wszystkim beta w 8 dpt wychodzila to lekarze kazaliby robic 8 a nie 11 dpt. nie chce robic nadziei ale mnie np. pierwszym razem dopiero 9 dpt wyszla 3,75 nie skonczylo sie dobrze ale pewnie gdybym zrobila 8 to by nic nie wyszlo i nawet bym nie wiedziala ze cos sie zadzialo

Do góry