Jak nigdzie B nie ma to chyba zwykla elkaTo mam tu jakas rubryke gdzie jest opcja A B c D i nie mam nic wpisane. Kod icd10 tez pusto.
---24tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nigdzie B nie ma to chyba zwykla elkaTo mam tu jakas rubryke gdzie jest opcja A B c D i nie mam nic wpisane. Kod icd10 tez pusto.
Czekamy na dobre wieści [emoji110][emoji110][emoji110]Dzisiaj [emoji4] czekam aż mnie zawolaja. Niestety tu trudno przewidzieć i której mnie wezmą. Ale cierpliwie czekam. Wytrzymałam tydzień to tych kilka godzin tez juz dam rade. Dam znać co i jak po podgladaniu
[emoji127] 28.10.2017
Cudnie. Maluszku, zostań z mama koniecznie!!!!Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza
Teraz prosze Boga, zeby maluszek ze mna zostal HCG mam ustalone na 27.09. Oby czas szybko lecial
To mam tu jakas rubryke gdzie jest opcja A B c D i nie mam nic wpisane. Kod icd10 tez pusto.
To teraz trzymamy kciuki za betę!!Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza
Teraz prosze Boga, zeby maluszek ze mna zostal HCG mam ustalone na 27.09. Oby czas szybko lecial
I powiedz mi czy cos to wyjaśniło w Twoim przypadku?Ja mialam robione immunofenotypy
A dlugo czekalas na @ potem?U mnie wygladalo to podobnie jak u Ciebie tyle tylko, ze to byl 7tydz, a dzieciatko przestalo sie rozwijac w 5. Po prostu nagle zaczelam plamic, za chwile doszly skurcze. Pojechalam na IP, potwierdzili najgorsze i kazali za 2 dni przyjsc ponownie na usg, zeby sie upewnic, ze jest "czysto". Po 12h skurczy i krwawienia - poronilam, wiem dokladnie, w ktorym momencie to sie stalo... Skurcze powoli ustaly i 2 dni pozniej na usg juz nic nie bylo...
Zakladam wiec, ze u Ciebie tez lyzeczkowanie nie bedzie potrzebne. Bety nie badali.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki, by maluszek się zadomowił[emoji110][emoji110][emoji110]Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza [emoji14]
A dlugo czekalas na @ potem?