reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj [emoji4] czekam aż mnie zawolaja. Niestety tu trudno przewidzieć i której mnie wezmą. Ale cierpliwie czekam. Wytrzymałam tydzień to tych kilka godzin tez juz dam rade. Dam znać co i jak po podgladaniu

[emoji127] 28.10.2017
Czekamy na dobre wieści [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

DObra, ubrala sie,
Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu :) u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza :p
Teraz prosze Boga, zeby maluszek ze mna zostal HCG mam ustalone na 27.09. Oby czas szybko lecial :)
Cudnie. Maluszku, zostań z mama koniecznie!!!!

Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu :) u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza :p
Teraz prosze Boga, zeby maluszek ze mna zostal HCG mam ustalone na 27.09. Oby czas szybko lecial :)
To teraz trzymamy kciuki za betę!!

U mnie wygladalo to podobnie jak u Ciebie tyle tylko, ze to byl 7tydz, a dzieciatko przestalo sie rozwijac w 5. Po prostu nagle zaczelam plamic, za chwile doszly skurcze. Pojechalam na IP, potwierdzili najgorsze i kazali za 2 dni przyjsc ponownie na usg, zeby sie upewnic, ze jest "czysto". Po 12h skurczy i krwawienia - poronilam, wiem dokladnie, w ktorym momencie to sie stalo... Skurcze powoli ustaly i 2 dni pozniej na usg juz nic nie bylo...
Zakladam wiec, ze u Ciebie tez lyzeczkowanie nie bedzie potrzebne. Bety nie badali.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dlugo czekalas na @ potem?

Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu :) u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza [emoji14]
Trzymamy kciuki, by maluszek się zadomowił[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry