reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu :) u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza :p
Teraz prosze Boga, zeby maluszek ze mna zostal HCG mam ustalone na 27.09. Oby czas szybko lecial :)
trzymam kciuki

• Ja właśnie tego też nie rozumiem. Na L4 ze szpitala mialam B, a potem na przedłużeniu od rodzinnego też nic nie miałam.
ja jak bylam w szpitalu to mialam rozpoznanie ciaza o nieustalonej lokalizacji, wiec jak wychodzilam dostalam zwolnienie na miesiac i wtedy cale bylo z b , bo jak trafilam do szpitala to w ciazy bylam , potem jak juz przedluzalam pomimo jeszcze dodatniej bety ciazosego nie mogl mi wypisac poniewaz ronilam

Nam już zleciał rok...tyle że też dochodzi wiek ja 37 m 45...
Ze względu na mój niedrożny jajowód to zakładając że owu by była na zmianę (a tak nie jest) to na 12 owulacji ja mam 6 po dobrej stronie...z tym że miałam 3 pod rząd po niedrożnej (te o których wiem..).
Gdyby choć nasienie było super....a jest niby w normie poza morfologia ale szału nie ma...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to znaczy,ze nasienie jest ok poza morfologia?

I nie mialas zadnego lyzeczkowania ani nic z tych rzeczy? Bo rozmawialam teraz z mama i powiedzialam jej co sie stalo. A ze ona pracuje w szpitalu to juz mnie nastraszyla ze u nich raczej wszystkie babki po poronieniach zatrzymuja w szpitalu na lyzeczkowanie. No i zaczynam schizowac... ale jak beta spadnie do 0 to chyba mie ma szans zeby jakies resztki tam zostaly??

Od poronienia do 6 tyg powinien przyjść okres, ale wydaje mi sie,ze dostaniesz szybciej . A o łyżeczkowanie sie nie martw, za 2 tyg sprawdź sobie betę i idź do gina który oceni jamę macicy

Dziewczyny będziecie mialy ze mną przerabane do tej 17stej :D teraz aby leżę i się modlę żeby się udało . . Analizuje te wszystkie bóle jakie miałam, to co teraz jest i nie mam czegoś takiego jak niektóre " tak wtedy na pewno się zagniezdzila kropka"... cycki mam obolale ale normalnie tak jak przed okresem.. plemienia implantacyjnego nie mialam.. ja bardzo źle znoszę porażki.. mam nadzieję że ten mój blastus był tak silny i chciał się zakopać że to zrobił :(

Ja juz jestem ze swoim kropkiem w domu :) u mnie usg bylo dopochwowe. Najpierw sprawdzila endo, bylo dobre, potem transfer kropeczka przez cewnik, sprawdzenie czy zarodek nie zostal w pipecie i znow usg dowcipne w celu lokalizacji zarodka. Blastus jest klasy 5ba czy 5ab, juz nie pamietam doklanie, ktora literka jest pierwsza :p
Teraz prosze Boga, zeby maluszek ze mna zostal HCG mam ustalone na 27.09. Oby czas szybko lecial :)

No to odliczanie czas start [emoji51] szybko betujesz , mi kazał 30.09 [emoji15]

Ja mam na podstawie APTT i INR leki

---24tc---

Jakie masz APTT?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

ja jak bylam w szpitalu to mialam rozpoznanie ciaza o nieustalonej lokalizacji, wiec jak wychodzilam dostalam zwolnienie na miesiac i wtedy cale bylo z b , bo jak trafilam do szpitala to w ciazy bylam , potem jak juz przedluzalam pomimo jeszcze dodatniej bety ciazosego nie mogl mi wypisac poniewaz ronilam

Ja ze szpitala dostałam b po łyżeczkowaniu. Nie wiem czemu ale tylko na 4 dni, a gin kazała przedłużyć, rodzinna przepisała wszystkie kody z poprzedniego zwolnienia tylko właśnie tego b nie wpisała.
Mnie to akurat rybka, w sumie to wolałabym żeby oba były bez tego b, bo wolałabym żeby w pracy nie wiedzieli że się staram, a tak to teraz dupa :(

reklama
Kochana trzymam kciuki za Was [emoji110][emoji110][emoji110] teraz to juz musi sie udac [emoji110][emoji110][emoji110] pamietaj mysl pozytywnie, bedzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana teraz to juz nie mysle ani pozytywnie ani negatywnie poprostu ide z nastawieniem bedzie co ma byc :)

Do góry