reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja sie nie zgubilam ,ale jak czytam na temat immunologii i tych wszystkich lekow ,ktore chcecie jak witaminy lykac ( bez podstaw w postaci badan )to za glowe sie chwytam,wiec lepiej czasami zamilczec i pozwolic kazdemu na wlasne przemyslenia i decyzje:D:D:D:D:D
mamy dawczynie, jestem juz na antykoncepcji i synchronizujemy sie z mama genetyczna.
Po tym co sie stalo i czego sie dowiaduje z internetow trace wszelkie obawy co do zasadnosci tego leczenia. Serio. I nie czytam pierwszego lepszego artykulu tylko medyczne opracowania... mam tylko kilka pytan do dra i jesli rozwieje moje obawy to startuje jeszcze raz z tym samym zestawem + rezygnuje z pracy od transferu i ma byc dobrze :)

reklama
Macie podzielcie sie:rofl2: ale to nie jest dzisiejsza. Tamta byla urodzinowa M

Załączniki

• 201709161635151001.jpg
    201709161635151001.jpg
    788,7 KB · Wyświetleń: 60
Gosia ja tez nie raz mowilam ze mam wszystkich w dupie i najchetniej nie robilabym zadnej tajemnicy ale m wtedy dobrze ppwiedzial ze to nie chodzi w tym momencie o nas ale jak dziecko podrosnie to przez takich glupich ludzi moze byc napietnowane i nie potrzebnie krzywdzone chocby slowami dlatego u nas wie tylko garstka ludzi
A ja nie mowie zeby wszystkim dookola rozpowiadac :) tez za tym.nie jestem

Po tym co sie stalo i czego sie dowiaduje z internetow trace wszelkie obawy co do zasadnosci tego leczenia. Serio. I nie czytam pierwszego lepszego artykulu tylko medyczne opracowania... mam tylko kilka pytan do dra i jesli rozwieje moje obawy to startuje jeszcze raz z tym samym zestawem + rezygnuje z pracy od transferu i ma byc dobrze :)
Asia,
rob jak uwazasz ,na twoim miejscu nie podchodzilabym do zadnego transferu,tak dlugo jak nie wyjasnisz problemow z immunologia.Wyglada mi to na poronienia nawracajace ktore wskazuja na wysokie NK,mutacje ,badz inne problemy.Jesli bierzesz immunoglobiny bez podstaw,to mysle ze ten sam pan doktor powinien zlecic ci badania.Moje zdanie i nie pisze tego zeby zaraz byla afera,ale siedze w temacie juz 3 lata i mam troche pojecia.Mozesz oczywiscie dzialac dalej mi byloby szkoda zarodkow.Wiec albo to albo genetyka sie klania,chociaz na to chyba za mlodzi jestescie.

Brał. Przez 3 mce fertilman...i orzechy brazylijskie...tryb życia wzorowy od lat.
ja witaminki nie wierzę.
Po prostu tak ma. Od lat w normie ale bez szału. A teraz obniżona morfologia...no ma też 45 lat więc z wiekiem wiadomo że się pogarsza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W temacie nasienia to mój mąż brał profertil i poprawy nie było, chyba tylko liczba się zwiększyła nieznacznie. Przed IVF nie palił pół roku(I dalej nie pali) i jak ruchu A było 0% to do 5% się zwiększyło. W tym czasie brał salfazin, kwas foliowy, witaminę D oraz E. Teraz postanowiliśmy sprawdzić FertilMan i lyknal już 1 opakowanie. Na wyniki jeszcze za wcześnie, ale jego sperma nigdy tak intensywnie nie pachniała.

Brał. Przez 3 mce fertilman...i orzechy brazylijskie...tryb życia wzorowy od lat.
ja witaminki nie wierzę.
Po prostu tak ma. Od lat w normie ale bez szału. A teraz obniżona morfologia...no ma też 45 lat więc z wiekiem wiadomo że się pogarsza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
aha no mojemu pomogło bo cynk pomaga tak twierdził moj gin.. ale wiadomo u kazdego inaczej hmm to nie wiem co jeszcze ci poradzic..

reklama
Do góry