reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja sie nie zgubilam ,ale jak czytam na temat immunologii i tych wszystkich lekow ,ktore chcecie jak witaminy lykac ( bez podstaw w postaci badan )to za glowe sie chwytam,wiec lepiej czasami zamilczec i pozwolic kazdemu na wlasne przemyslenia i decyzje:D:D:D:D:D
mamy dawczynie, jestem juz na antykoncepcji i synchronizujemy sie z mama genetyczna.
Po tym co sie stalo i czego sie dowiaduje z internetow trace wszelkie obawy co do zasadnosci tego leczenia. Serio. I nie czytam pierwszego lepszego artykulu tylko medyczne opracowania... mam tylko kilka pytan do dra i jesli rozwieje moje obawy to startuje jeszcze raz z tym samym zestawem + rezygnuje z pracy od transferu i ma byc dobrze :)

reklama
Macie podzielcie sie:rofl2: ale to nie jest dzisiejsza. Tamta byla urodzinowa M

Załączniki

• 201709161635151001.jpg
    201709161635151001.jpg
    788,7 KB · Wyświetleń: 62
Gosia ja tez nie raz mowilam ze mam wszystkich w dupie i najchetniej nie robilabym zadnej tajemnicy ale m wtedy dobrze ppwiedzial ze to nie chodzi w tym momencie o nas ale jak dziecko podrosnie to przez takich glupich ludzi moze byc napietnowane i nie potrzebnie krzywdzone chocby slowami dlatego u nas wie tylko garstka ludzi
A ja nie mowie zeby wszystkim dookola rozpowiadac :) tez za tym.nie jestem

Po tym co sie stalo i czego sie dowiaduje z internetow trace wszelkie obawy co do zasadnosci tego leczenia. Serio. I nie czytam pierwszego lepszego artykulu tylko medyczne opracowania... mam tylko kilka pytan do dra i jesli rozwieje moje obawy to startuje jeszcze raz z tym samym zestawem + rezygnuje z pracy od transferu i ma byc dobrze :)
Asia,
rob jak uwazasz ,na twoim miejscu nie podchodzilabym do zadnego transferu,tak dlugo jak nie wyjasnisz problemow z immunologia.Wyglada mi to na poronienia nawracajace ktore wskazuja na wysokie NK,mutacje ,badz inne problemy.Jesli bierzesz immunoglobiny bez podstaw,to mysle ze ten sam pan doktor powinien zlecic ci badania.Moje zdanie i nie pisze tego zeby zaraz byla afera,ale siedze w temacie juz 3 lata i mam troche pojecia.Mozesz oczywiscie dzialac dalej mi byloby szkoda zarodkow.Wiec albo to albo genetyka sie klania,chociaz na to chyba za mlodzi jestescie.

Brał. Przez 3 mce fertilman...i orzechy brazylijskie...tryb życia wzorowy od lat.
ja witaminki nie wierzę.
Po prostu tak ma. Od lat w normie ale bez szału. A teraz obniżona morfologia...no ma też 45 lat więc z wiekiem wiadomo że się pogarsza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W temacie nasienia to mój mąż brał profertil i poprawy nie było, chyba tylko liczba się zwiększyła nieznacznie. Przed IVF nie palił pół roku(I dalej nie pali) i jak ruchu A było 0% to do 5% się zwiększyło. W tym czasie brał salfazin, kwas foliowy, witaminę D oraz E. Teraz postanowiliśmy sprawdzić FertilMan i lyknal już 1 opakowanie. Na wyniki jeszcze za wcześnie, ale jego sperma nigdy tak intensywnie nie pachniała.

Brał. Przez 3 mce fertilman...i orzechy brazylijskie...tryb życia wzorowy od lat.
ja witaminki nie wierzę.
Po prostu tak ma. Od lat w normie ale bez szału. A teraz obniżona morfologia...no ma też 45 lat więc z wiekiem wiadomo że się pogarsza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
aha no mojemu pomogło bo cynk pomaga tak twierdził moj gin.. ale wiadomo u kazdego inaczej hmm to nie wiem co jeszcze ci poradzic..

reklama
Do góry