dżoasia
Fanka BB :)
Oo odezwala sie zguba co u Was? Co dzialacie?misis,to jak salatkasamo zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo odezwala sie zguba co u Was? Co dzialacie?misis,to jak salatkasamo zdrowie
Swiety mikolaju ciocia dzoasia byla baaaardzo grzeczna w tym roku i nawet obiadek dzisiaj zjadla bez grymaszenia! i z odkurzaczem pobiegala po mieszkaniuA tak z innej beczki laseczki, jak bedziecie grzeczne i ladnie poprosocie to dam wam przepis na zaje...ste cytryny z pomaranczami do herbaty. Choc moj szwagier jak dostał odemnie 2 sloiczki to dodawal do rumu ale to jak bedziecie grzeczne i o ile lubicie przyprawy korzenne bo idzie tam anyz, gozdziki, kora cynamonowa, wanilia i jeszcze chyba cos ale nie pamietam
Jeszcze zrobilam beze ale musza mi się maliny ściąć zebym mogla skosztowac. Z masa kawowa do ktorej dodaje likier kawowy scheridan czy jak sie to pisze a potem nazekam ze tyje po encortoniemisis,to jak salatkasamo zdrowie
Do grudnia dalekoSwiety mikolaju ciocia dzoasia byla baaaardzo grzeczna w tym roku i nawet obiadek dzisiaj zjadla bez grymaszenia! i z odkurzaczem pobiegala po mieszkaniu
Haha bo to skutek uboczny encortonu to widocznie ty nalezysz do tych wrazliwychJeszcze zrobilam beze ale musza mi się maliny ściąć zebym mogla skosztowac. Z masa kawowa do ktorej dodaje likier kawowy scheridan czy jak sie to pisze a potem nazekam ze tyje po encortonie
Brał. Przez 3 mce fertilman...i orzechy brazylijskie...tryb życia wzorowy od lat.moj lekarz powiedział ze na lepsze nasienie suplement z cynkiem ...tylko troche to potrwa mojemu M poprawiło sie po 2tyg.
Ladnie ploseDo grudnia daleko
Ja sie nie zgubilam ,ale jak czytam na temat immunologii i tych wszystkich lekow ,ktore chcecie jak witaminy lykac ( bez podstaw w postaci badan )to za glowe sie chwytam,wiec lepiej czasami zamilczec i pozwolic kazdemu na wlasne przemyslenia i decyzjeOo odezwala sie zguba co u Was? Co dzialacie?
a mnie mowil ze z mrożonych szanse sa wiekszeja kochana pisze tylko co lekarz mi tłumaczył ...nie wiem jak to wygląda w rzeczywistosci..bo to było moje pierwsze podejscie...